<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Rika at 2005-4-27 10:10 PM:

舊女友突然醒悟, 現任女友改善中
人生的選擇~
唔會選擇架lu...
舊女友都已經有男朋友la...我都想佢開開心心...因為我地分手o個陣搞到好唔愉快,同埋我欠佢既真係好多好多.......有時諗返起我當年既錯同埋佢既眼淚我都會眼濕濕.......唉

我唯一可以補償既係對而家既女朋友付出100%既愛....
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 10:11 PM:

同埋我個底o係佢心目中其實唔算好(不過都係同佢一齊之前既事)
所以有時佢限制左我好多野(雖然我都限制左佢好多野)
同我個 case 一樣, 我個底花晒 ga

諗好同誰一齊先 la
你好似諗緊兩船 wor
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 10:14 PM:

唔會選擇架lu...
舊女友都已經 ...
That's good! You must know what you need to do and what you must not do la
如果撞0岩既咪話佢知得閒仲有聯落LOR~
老餅D講句..而家2005 LA~~仲邊有分手唔係朋友既歌仔唱GA=="""
做得女友既就要體諒,總之唔係對唔住佢就得LA~~
當然~做男友既都唔好介意女友同ex.聯落..雙方面既JE~
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 09:41 PM:
如果keep住有同舊女友聯絡,剩係icq/電話...仲係好耐先一次...
但又冇話俾而家既女友知(因為唔想佢諗3諗4)
算唔算對佢唔住呀........?
有時如果你瞞佢嘅出發點只係唔想佢唔開心嘅,我覺得係唔算對佢唔住嘅。不過你可以睇番你女朋友係唔係易呷醋嘅人囉,如果佢唔係嘅,可以試下老實d同佢講,愛情關係貴乎坦誠,成日要瞞佢你自己都辛苦啦!不過如果佢係醋[程]就咪攪喇!
michael86 發表有討論價值題目 +5
Originally posted by toro at 2005-4-27 10:37 PM:

有時如果你瞞佢嘅出發點只係唔想佢唔開 ...
佢就係易吃醋既人..
有時我o係公司同其他女同事講一句關於公事既野佢都黑面...(我同佢同一間公司做野)
你覺得佢"醋"唔"醋"?
再見亦是朋友嘛
可能你女友都有同舊男友聯絡呢~
偶爾一次半次唔算大問題
經常就小心d喇
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 10:47 PM:

佢就係易吃醋既人..
有時我o係公司同其他女同事講一句關於公事既野佢都黑面...(我同佢同一間公司做野)
你覺得佢"醋"唔"醋"?
咁我贊成你繼續瞞,你行得正企得正咪得囉
Originally posted by toro at 2005-4-27 10:57 PM:

咁我贊成你繼續瞞,你行得正企得正咪得囉
我而前行得正企得正架..!
不過最慘以前試過一腳踏兩船...(同舊女友一齊既時候....)
所以佢就易醋d law.....  (不過實情佢以前未同我一齊既時候都試過,當我咁樣講既時候,佢就會話"你個底花d,你試過一腳踏兩船多d..."
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。