<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:10 AM:

咁女仔係咁架啦!
要內外同時表現出愛嘛!
多心又係我地既專利,
我點樣搵到上呢你知架啦!
但係佢都係怕女友唔開心啫,你覺得佢應該坦白?會拗交ga噃!
Originally posted by toro at 2005-4-28 12:14 AM:

其實而家都唔算鬧交...
應該係話佢發脾氣..我一路tum佢...佢繼續發,我一路tum,佢繼續發,我一路tum......
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:01 AM:

我驚到時鬧大交jar..........
咁你小心D啦!
不過我又覺得有時唔可以對男仔Mark得大緊!
好始Lincoln咁,
我由得佢去玩,
佢會對我好D架!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:24 AM:

咁你小心D啦!
好始Lincoln咁,
我由得佢去玩,
佢會對我好D架!:lol
:
你呢種咪係聰明女人囉
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:14 AM:

我EX女友都係o係我電腦搵到我d 秘密........
拿拿拿!
唔好話我衰,
其他女仔都係咁!
Originally posted by toro at 2005-4-28 12:14 AM:

要好真誠地講!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:26 AM:

拿拿拿!
唔好話我衰,
其他女仔都係咁!
所以o個陣時佢上我home前都check清楚電腦有冇d唔見得光既野
icq history.......
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:27 AM:

要好真誠地講!
都係發爛咁點算?
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:17 AM:

其實而家都唔算鬧交...
應該係話佢發脾氣..我一路tum佢...佢繼續發,我一路tum,佢繼續發,我一路tum......
好簡單!
發脾氣 = 你會tum佢
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:24 AM:

咁你小心D啦!
好始Lincoln咁,
我由得佢去玩,
佢會對我好D架!
咁我又唔會想佢由得我去玩既...
不過最緊要我同d fd去街o個陣唔好亞之亞jor law...(我3幾個月先會去一次)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。