<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]
返回列表 回復 發帖
你兩個[私片]?
Originally posted by toro at 2005-5-1 12:48 AM:
你兩個[私片]?
haha,係wor............
你地冇人回丫ma!
你開d題目一向幾好ga,有諗到就試下出下新嘢囉
Originally posted by toro at 2005-5-1 12:55 AM:
你開d題目一向幾好ga,有諗到就試下出下新嘢囉
haha~~多謝支持...
其實有d經驗都想同大家分享下,問下意見
等有心機就會出post 架la:cool:
Originally posted by michael86 at 2005-5-1 12:45 AM:

我最叻既就係甜言蜜語.............
其他呢!?
有冇D內X呀!?
Originally posted by Lincoln at 2005-5-1 01:13 AM:

其他呢!?
有冇D內X呀!?
有時我返工要出街做野既時候
會失驚冇神買d小禮物俾佢law....
Originally posted by michael86 at 2005-5-1 12:57 AM:

haha~~多謝支持...
其實有d經驗都想同大家分享下,問下意見
等有心機就會出post 架la:cool:
加油!
好似遲o左d 回… 不過如果我個男朋友係咁而我又知ge 話…我會鬱o係個心裏面…以為自己有咩做得唔好…又唔敢問返個男朋友點解咁~~ 哈哈哈

不過有d 女仔應該會piss off ~~~如果呷醋呷得勁ge 話!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by michael86 at 2005-5-1 01:14 AM:

有時我返工要出街做野既時候
會失驚冇神買d小禮物俾佢law....
內在美呀!
最好係內咸啦!
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-1 01:41 AM:
好似遲o左d 回… 不過如果我個男朋友 ...
正常都係咁諗!
所以千其唔好!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。