<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:41 AM:

如果係妳會好反感?
會有介心!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:42 AM:

會有介心!
o個日仲抵死.....
同女朋友去食野撞到呢個ex-gf......
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:41 AM:

如果係妳會好反感?
有D介心!
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:42 AM:

但如果一個禮拜7日內有6日都因為d唔應該發既野而發脾氣
妳會覺得有d過火ma?
咁..........
你話呢!?
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:44 AM:

o個日仲抵死.....
同女朋友去食野撞到呢個ex-gf......
好緊張!
瞓啦!BYE !
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:53 AM:
瞓啦!BYE !
再見華華
Originally posted by michael86 at 2005-4-28 12:29 AM:

所以o個陣時佢上我home前都check清楚電腦有冇d唔見得光既野
icq history.......
點解你會覺得呢d係唔見得光呢? 如果一般朋友交往又有乜所謂呢 ... 其實你係唔係重"有d嘢"呀?

答左你的問題先: 其實同ex有聯絡都唔算對佢唔住既, 最重要都係你所諗既有冇對佢唔住 (例如對個ex重有少少feel, "了"番起d嘢, 甚至想再一齊 ... 諸如此類). 你自己話行得正企得正但係你女友鬼知你咩? 你唔話俾佢知但如果有一日係佢自己發現原來你同你個ex重有來往的話, 咪重死多兩錢重tim!

"坦白從寬" -- 不如你試下同佢講番, 但係同時向佢表示希望佢會信任你 ... 始終兩個人相處互相信任係好緊要!
Originally posted by newman2005 at 2005-4-30 04:01 AM:

點解你會覺得呢d係唔見得光呢? 如果 ...
good reply +5
但又冇話俾而家既女友知,已經一定對佢唔住.無怕乜同宜家女友講,無謂到佢知無法解釋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 算唔算對佢唔住?[toro +]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。