<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問大家對以下的問題有什麼睇法~[t+]
返回列表 回復 發帖
1. 對於第三者出現在你和男/女朋友之間(男/女方面睇法)
我一向對自己冇乜信心,我會好緊張,我諗我會睇佢睇得好緊!(我都係查佢先上到呢!)

2. 對於朋友或不相識的人做別人的第三者(男/女方面睇法)
好難講,第三者唔一定係錯既,但係人地好地地你叉入去就..........

3. 當自己是第三者(男/女方面睇法)
我比較保守,我會自己走開囉!

4. 追有男/女朋友的男/女仔(男/女方面睇法)
我唔會!
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 11:40 PM:
不過我覺得朋友妻,咪亂黎 .....
最緊要既就係唔好鍾意朋友既女朋友.....
絕對同意
Originally posted by Lincoln at 2005-4-27 11:43 PM:
1. 對於第三者出現在你和男/女朋友之 ...
多謝提供女孩角度意見 +5
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 11:40 PM:
不過我覺得朋友妻,咪亂黎 .....
最緊要既就係唔好鍾意朋友既女朋友.....
如果你控制到既~就唔叫中意LA^.^
最緊要係愛佢有幾深~~如果唔太既梗係唔好搞亂人地美好辛福LA~^^
Originally posted by Crapcake at 2005-4-27 11:45 PM:

最緊要係愛佢有幾深~~如果唔太既梗係唔好搞亂人地美好辛福LA~^^
我覺得如果佢係你好朋友既話...
你一開始就唔應該對佢存有任何幻想...(除非你係鍾意左佢之後佢地先至一齊咁又冇得好講)
我覺得搶朋友條女真係好冇道義...
其實又有幾多人徹底咁去解釋"愛"係點...
有d人成日話d人一開始拍拖係"愛情",之後就會變左"感情"
但我覺得有時拍拖/結婚求d咩?都係想搵一個對你好既人jei...
如果o個個人個樣係合眼緣而又對我好ga..我覺得我已經可以100%去愛佢...(當然拍左拖之後其他人對我好我唔會再去愛其他人la^^)
所以呢個香港咁多女仔何必要背棄咁多樣去"鍾意"or"愛"自己朋友既女朋友呢?

(死la..都唔知自己講緊咩....)
Originally posted by michael86 at 2005-4-27 11:53 PM:

我覺得如果佢係你好朋友既話...
...
有d亂…但回應積極 +5
Originally posted by Crapcake at 2005-4-27 11:45 PM:

同意....
有邊個想hurt自己d friend ga~
Originally posted by toro at 2005-4-27 11:56 PM:

有d亂…但回應積極 +5
我都覺得有d亂....
但係最主要係想講出有d人成日用"冇feel","冇愛既感覺"等等黎做分手既籍口...
但其實對方又對自己好.......

通常呢d人最後都會好後悔當初點解要同呢個對自己好既女仔分手....
貪新忘舊簡直係人既劣性....
Originally posted by toro at 2005-4-27 11:45 PM:

多謝提供女孩角度意見 +5
吓.....!
多謝呀!
其實我個人好簡單,
冇咩特別既睇發!
下次唔洗加分啦!
Originally posted by Lincoln at 2005-4-28 12:04 AM:

吓.....!
多謝呀!
其實我個人好簡單,
冇咩特別既睇發!
下次唔洗加分啦!
一視同仁啫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問大家對以下的問題有什麼睇法~[t+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。