<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 您覺得有"性"先,定有"愛"先!!![ta+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yeahchan at 2005-5-4 05:01 PM:
講起呢d野~我有野想講下~對於我o既講...
無論我同唔同意你ge 觀點﹐你都有努力回呢個topic

for good response +5
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by toro at 2005-5-1 12:25 AM:
我唔可以同d無愛情嘅人摸手摸腳,有愛先
我都係...不過而家潮流興"性愛分離"
Originally posted by pkman55699 at 2005-5-4 05:51 PM:

我都係...不過而家潮流興"性愛分離"
我完完全全做唔到………
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-4 05:30 PM:

無論我同唔同意你ge 觀點﹐你都有努力回呢個topic

for good response +5
thx a lot~
我就接近半百喇
Originally posted by yeahchan at 2005-5-4 05:01 PM:
講起呢d野~我有野想講下~對於我o既講...
"所以我一直都唔支持婚前性行為, 更況性同愛邊樣行先"
多謝您的回應和心聲
不過...兩個人一起是溝通的,你說:"既然你咁愛佢, 不如就o係拍拖o既時候尊重對方, 到左結婚之後, 再冇任何隱瞞o既時候先開始進行哩一樣彼此信任o既行動,"
如果對方都想....點解叫唔專重...???
只不過各人的觀點不同......
如有不是...請見諒
我想問你地點解雞"鬥"開到成行成市而鴨"鬥"就好少呢??
XD
我相信係有愛先.  如果唔係會大不起來. 性唔到tim.
一般都係"愛"先...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [討論] 您覺得有"性"先,定有"愛"先!!![ta+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。