<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » ENFUN各位brother幫幫手
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yinloveu at 2005-5-1 01:05 AM:

我都唔知呀
講完之後好後悔
點解?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-1 01:09 AM:

唔使驚,係正常既,因為你意識上覺得佢 ...
真的嗎???我真係好驚~~~
Originally posted by newman2005 at 2005-5-1 01:02 AM:
先發制人 -- 趁佢未答覆你之前同佢講: "你當我冇講過啦..." (要做到好似俾位大家好落台咁)
要快!!
完全同意!
yinloveu 睇睇 E 個意見
要快!
快過佢答你就 OK

個人意見
你係唔係應該三思而後行呢?
Originally posted by toro at 2005-5-1 01:09 AM:

點解?
後悔無諗清楚先同佢表白... 而家好矛盾...但係我真係鍾意佢...
Originally posted by Rika at 2005-5-1 01:11 AM:

完全同意!
yinloveu 睇睇 E 個意見
要快!
快過佢答你就 OK

個人意見
你係唔係應該三思而後行呢?
都半個鍾仲得唔得呀
Originally posted by yinloveu at 2005-5-1 01:10 AM:

都有可能
Relax D, 唔好咁驚
Originally posted by yinloveu at 2005-5-1 01:10:
係呀,會嫁,你有時覺得自己適唔合適佢啦,
你既決定係咪錯啦,點解會係鐘意佢嫁,呢d問題先???
Originally posted by Rika at 2005-5-1 01:13 AM:

都有可能
Relax D, 唔好咁驚
我個心而家7上8落
Originally posted by yinloveu at 2005-5-1 01:11 AM:

後悔無諗清楚先同佢表白... 而家好矛盾...但係我真係鍾意佢...
搞清楚你想定唔想同佢一齊先啦
Originally posted by yinloveu at 2005-5-1 01:11 AM:

你想點呀, 又話真係鍾意佢
講完又後悔!!! 耍佢好啦 , 重耍埋我地眾兄弟姊妹
不如你諗清楚你想點先la, 一陣又話 後悔 ...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » ENFUN各位brother幫幫手

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。