<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【問題】如果聽日就世界末日,你會…[ta+]
返回列表 回復 發帖

【問題】如果聽日就世界末日,你會…[ta+]

如果你知道聽日就世界末日,全球一齊瓜老襯,有無諗資過你會去見邊個?陪阿媽?而家個女/男友?暗戀對象?舊情人?

(只可以答一個名額,及請付注解釋,最好答埋會同嗰個人去邊、做乜)

[ Last edited by trista_cheong on 2005-5-1 at 07:04 PM ]
阿媽
因為佢生我,點都係擺佢第一
我會同佢一齊煮飯,食最後一頓
>一出世第一個見的人係佢,死時最後見的人係佢
Originally posted by 月月鳥 at 2005-5-1 03:50 PM:
阿媽
因為佢生我,點都係擺佢第一
我會同佢一齊煮飯,食最後一頓
>一出世第一個見的人係佢,死時最後見的人係佢
我都揀阿媽噃!養到我咁大大難好似都無點報答佢,响嗰一刻應該陪住佢囉…你突然好正經呀
我都想過係阿媽,不過阿媽都日日見
我想阿媽會同阿爸一起過這24h

因為這樣我會選擇和我心愛的女友一起,
搞野到世界末日為只
约曬喜歡的人出來(應該冇可能),make a last chat with them, go to beach and watch the sea or sky, die in peace
同媽關係差到癲,佢成日話生我係佢最大錯誤,哈~
所以我會同我條女食餐飯~上山頂~兩個挨埋一齊,睇埋最後一個日出~kiss住走
Originally posted by Crapcake at 2005-5-1 05:52 PM:
所以我會同我條女食餐飯~上山頂~兩個挨埋一齊,睇埋最後一個日出~kiss住走
嘩......超浪漫
哈~其實同條女試過GA LA~~不過係睇日落,唔係睇日出JE~
Originally posted by Crapcake at 2005-5-1 05:52 PM:
好有畫面
Originally posted by DXneo at 2005-5-1 04:26 PM:
约曬喜歡的人出來(應該冇可能),make a last chat with them, go to beach and watch the sea or sky, die in peace
我都會咁做﹐我會希望同鐘意ge 人們一齊平靜地死去~~

toro我可唔可以加你分……
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【問題】如果聽日就世界末日,你會…[ta+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。