<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/02兩性加分題] 有無人試過為左事業或學業和女友分手?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by MaxFigo at 2005-5-2 09:34 PM:
我都有...
今年中5....出年升中6有得做學生會
可惜條女唔like....要我選擇一樣 = =
今你選擇左咩??????
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-2 09:37 PM:
我前任男朋友因為工作太忙唯有同我分手-.-…… 唉……諗起都心酸~
可能佢有苦....自己知...
不過,好過拖住您兩頭唔到岸....
Originally posted by kaing at 2005-5-2 09:43 PM:
其實拍拖未必話會阻唔阻既..
只要兩...
你的想法好正常....你講我"好低級"
我唔會嬲....因為兩個人一起第三者
又知已多,如果日日都鬧來鬧去.....唉
Originally posted by michael~~ at 2005-5-2 09:56 PM:

可能佢有苦....自己知...
不過,好過拖住您兩頭唔到岸....
呢樣o野唔緊要﹐但係我用o左一個好差ge 方式同我分手~~
我至唔開心就係一段情本來有個激烈ge美好開始﹐卻往往以差劣ge 方式分手…
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-2 10:07 PM:

我至唔開心就係一段情本來有個激烈ge美好開始﹐卻往往以差劣ge 方式分手…
咩方式,講唔講得???
Originally posted by michael~~ at 2005-5-2 10:14 PM:

咩方式,講唔講得???
一言難盡……
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-2 10:07 PM:

通常佢哋係一齊出現ga!
Originally posted by toro at 2005-5-2 10:27 PM:

通常佢哋係一齊出現ga!
我唔多覺喎?????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-2 10:46 PM:

我唔多覺喎?????
唔係ga咩?
Originally posted by michael~~ at 2005-5-2 09:53 PM:

今你選擇左咩??????
無答佢...
揀唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/02兩性加分題] 有無人試過為左事業或學業和女友分手?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。