<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴
返回列表 回復 發帖
想做﹐不過唔識劃野
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 07:45 PM:
/ A8 U' j, G$ b想做﹐不過唔識劃野
4 k& _" H) V! [: y; Q9 U咁你做乜行業???
老實講﹐我失業架
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 08:05 PM:- Y4 k0 x/ W$ c% F" |6 y0 B( N- I
老實講﹐我失業架
7 t0 K, L. t+ \2 y8 o/ j6 P/ E
唔更要, 都係自僱人士
我係一層樓入面寫字架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:22 PM:
) P7 s# V9 j3 T7 L* Z/ M) K我係一層樓入面寫字架!
$ T4 J) H$ [8 R4 N, b
$ z  a& Z+ B0 q. X, s& J( R( J- S; F
halo , 阿華& E) E* G5 q0 a
你咁好野ga, 有瓦遮頭
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:26 PM:
; V1 S8 I2 N. t' ?
- ?7 o5 n7 m7 b7 _7 U" i6 [0 w+ b+ P+ v9 ^  C
halo , 阿華, @% f. ?* [9 v$ D, G6 c1 l2 `. C6 ^
你咁好野ga, 有瓦遮頭
1 W3 Q$ }* X( a1 C1 M% E4 r" r
有瓦遮頭唔怕太陽,3 J& }1 h1 ?, C% X" U, N- I& j
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:% J2 V" \2 g+ S" _: o( G; B

: t8 C1 w; g& `, B& C8 c# Z' |- o0 `) i有瓦遮頭唔怕太陽,3 U8 i0 y0 s  e
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
0 W4 W( m+ Y+ c: a# T+ j& V: q
唔掛知得D差佬成日帶帽
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:
+ l0 b; S, N- k
. @  z& Q/ `, n; Z8 W有瓦遮頭唔怕太陽,2 d* R' x( N. y/ N
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
" N, f2 M6 C: |, X4 Z$ O
5 Y1 i# N0 [% N我係男仔
+ G1 q: `! _; a5 U! k你係未男仔又係用女姓化名???) l! f9 w9 U$ |' H5 h% B

! a5 {0 [' F# Y4 \1 |' A* q( }咁英名都冇分
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:51 PM:
; f; i/ u2 C+ e9 H/ A7 C* R  L+ g+ z" f& H
8 v* q/ P* v8 P
我係男仔
# @# S8 t. u" B你係未男仔又係用女姓化名???$ M4 [* J0 o0 x- j
# E7 \! O' H3 U
咁英名都冇分
* c' W# S+ |! S, ~6 T% J/ B+ G
我之前用條仔個A/C架!. d( R$ X1 N6 B" Z( K
你去【戀愛起義】入面有個【女士專區】,
( d* Y* v$ B9 h5 Q我D歴史係曬入面架啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。