<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴
返回列表 回復 發帖
想做﹐不過唔識劃野
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 07:45 PM:; A# o$ l. ?. s$ g
想做﹐不過唔識劃野
, s/ A5 ^9 a9 p3 g2 r; H* x咁你做乜行業???
老實講﹐我失業架
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 08:05 PM:
- j3 q0 S8 ]* i  b% D/ h老實講﹐我失業架
, x* d& {, M7 r) ~+ s, B% s
唔更要, 都係自僱人士
我係一層樓入面寫字架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:22 PM:8 v! A6 A5 _/ a" ^& J, Q# N  I
我係一層樓入面寫字架!
6 K! w, g8 G- o$ q+ `" q, W3 R

. R5 C' E4 s% e( j" i2 ~halo , 阿華6 W0 B' h* I* s8 Z9 u0 G, f5 n
你咁好野ga, 有瓦遮頭
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:26 PM:5 D: T- h& |# h/ y

4 I* S4 }  h4 z3 X: X1 ?5 P$ W6 g8 Z6 V  g% R) r% c$ h
halo , 阿華* r! E6 x5 I5 I% j
你咁好野ga, 有瓦遮頭
  L& m0 Y2 P0 x/ u) n' Y: E
有瓦遮頭唔怕太陽,
1 H( R9 i4 V- K. C冇瓦遮頭都可以戴帽架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:
! l: z- R: [- _$ \% _$ y# O) k( F4 E
有瓦遮頭唔怕太陽,
, w1 d, s0 w# [' u  P冇瓦遮頭都可以戴帽架!
5 f% ?$ U  X% W1 d
唔掛知得D差佬成日帶帽
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:- z1 ^! n" E% x; b1 U

3 D+ g8 d$ ~. S) d8 w有瓦遮頭唔怕太陽,
% ?1 n& r* |- `. H冇瓦遮頭都可以戴帽架!
  {% y7 [: |$ r- @* a) c
; ~& \6 A: g. g0 n( ?& W4 @6 Y
我係男仔
0 e6 n* n+ U" U/ i* ]6 e你係未男仔又係用女姓化名???3 B! A2 u, \( ]/ e
- k+ f2 r( X* g+ i
咁英名都冇分
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:51 PM:3 \2 x4 q. L8 _, N! Z8 B, U
; j2 Z( g% l9 {* G- l4 u4 Z
2 m, g$ [4 w7 P- f2 H4 n
我係男仔
- e/ T# K4 d1 h- m4 a: e9 g/ b你係未男仔又係用女姓化名???
5 d+ O0 _# {* d/ r. i& J
# c/ i* }. B  E& @% U5 z( M0 q' ?7 V咁英名都冇分
5 n" H7 z2 x3 {" {我之前用條仔個A/C架!
, [+ x% `; B# Q8 M. z+ Q/ i* z/ ?你去【戀愛起義】入面有個【女士專區】,
3 c" c" t. E# v/ W我D歴史係曬入面架啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。