<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴
返回列表 回復 發帖
想做﹐不過唔識劃野
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 07:45 PM:  ~( l# \% @' R% L/ k7 a+ c
想做﹐不過唔識劃野
! a) N) Y/ O( V5 Q/ |- u7 r
咁你做乜行業???
老實講﹐我失業架
Originally posted by vivienna at 2005-5-14 08:05 PM:/ k: b9 Z3 N9 {9 e6 a
老實講﹐我失業架
; d* o! U& @7 w  T唔更要, 都係自僱人士
我係一層樓入面寫字架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:22 PM:
4 {3 b' d- V6 M% q: X我係一層樓入面寫字架!
/ o# H8 L& F! q0 V4 v; i
) I3 ~5 t: O. }8 {& [halo , 阿華; z/ ~5 U; ~7 W, U; o- q
你咁好野ga, 有瓦遮頭
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:26 PM:' M7 d0 a% B* J$ M! {! D- k

# ^* C2 Q! q' U, a$ Y' _+ B
& g( L! X2 e2 }halo , 阿華
& X# B' {2 ]* I( L+ h8 A9 [! E! j你咁好野ga, 有瓦遮頭
  v! E/ x. O6 f* l' ]有瓦遮頭唔怕太陽,  }& s* r5 o) g) a% }
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:4 p" L6 \. j# K: j! O
6 V% R% L+ T6 _& n
有瓦遮頭唔怕太陽,2 Q6 g: V/ f- h
冇瓦遮頭都可以戴帽架!
( d% S6 u+ V2 J8 L
唔掛知得D差佬成日帶帽
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-14 08:34 PM:8 v" X2 s, K) A, x. b

1 r! ]: @" j7 O3 j, Q5 M; x6 V有瓦遮頭唔怕太陽,
, y# J( }$ d4 Z9 n" w冇瓦遮頭都可以戴帽架!
! e7 p% u$ e. U' E6 z1 W' ~) D3 o! @! {6 E$ S1 g; ^& u" t0 O" C
我係男仔
6 e2 y  l0 X7 |7 A, k你係未男仔又係用女姓化名???' |0 k) Q& f& s. J; I  J

! o) g8 q% b; q% A咁英名都冇分
Originally posted by pctong at 2005-5-14 08:51 PM:6 B* p; I/ E/ \7 Q2 h

0 U$ B7 Z1 Y" c, V# A; Z' z0 D
& u2 r- r9 ~. c# ^# ~8 @9 X我係男仔9 s. y7 q  ]$ ]  q; W
你係未男仔又係用女姓化名???, i! H, u4 w. m7 l- g/ S6 r

3 s; L0 V; x/ e咁英名都冇分
" p  Y  f7 M, W6 j/ E. _我之前用條仔個A/C架!
# f. t& F  u* x9 C3 z  ~% R3 K你去【戀愛起義】入面有個【女士專區】,
. i) ^7 b, X, T" i: X4 P* ?2 d" ?+ k我D歴史係曬入面架啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【26FUN工作坊】交流工作上遇到的點點滴滴

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。