<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » brothers ﹐如果你對一個女仔著迷… 點樣先可以令你死心?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-5-8 11:40 PM:

u go alone with him???2 only???
yes-.-

我實在疏於防範-.-我以為佢想做frd ja
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-8 11:40 PM:

你仲笑

我已經好客氣ga la …… 扮笑笑口咁

佢係咪誤會o左我聽完好開心?
(繼續爆笑中)好有可能係
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-8 11:40 PM:

你仲笑

我已經好客氣ga la …… 扮笑笑口咁

佢係咪誤會o左我聽完好開心?
MAYBE...u cant give him a feeling(有chance.....)

你大穫了..
下次咪鬼理佢啦
不過小心d拒絕佢, 可能會做d變態野

佢ge 視線基本上離唔開我ge 樣貎同身軀
如果我o係佢視線範圍之內﹐基本上我去到邊佢跟到邊
呢個幾變態
一係你叫佢上黎EF,等我地圍剿佢
Originally posted by toro at 2005-5-8 11:41 PM:

咁你可以考慮下阿蟹個女!
可惜...我已心有所屬.....
如果唔係...我會...
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-8 11:41 PM:

哈哈~~~(狂笑中)
佢係咪唔食野only飲水呀
咁又冇咁誇張…… 我有d 懷疑佢起o左色心

我乜都冇做過-.-
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-8 11:41 PM:

yes-.-

我實在疏於防範-.-我以為佢想做frd ja
你"奶'野...
Originally posted by crap at 2005-5-8 11:43 PM:
下次咪鬼理佢啦
不過小心d拒絕佢, 可能會做d變態野
我都覺得係
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » brothers ﹐如果你對一個女仔著迷… 點樣先可以令你死心?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。