<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/09兩性加分題] 唔該幫幫手 比阿妹問到口啞啞呀!
返回列表 回復 發帖

[5/09兩性加分題] 唔該幫幫手 比阿妹問到口啞啞呀!

我阿妹問我:  拍拖通常係男方比錢(即係打開銀包,找數果個動作),定抑無咩所謂嫁?

因為佢最近同一個收入唔多既男仔拍拖,如果出街消費男方負責晒既話,個男仔會好吃力,但係又唔可以唔顧個男仔面子爭比錢架........

問題一 :  打開銀包,找數果個動作,如果由女仔做,會唔會好怪或者令到個男仔冇面呀?
問題二 :  咁有咩辦法比番錢佢,又唔傷佢自專心呀?

我真係唔識答,因為本人拍咁多次拖都係找晒數,未有咁既經驗。
同埋我估我阿妹幾鍾意個男仔,如果唔係..佢唔會咁都諗埋。

唔該幫幫手,我唔想阿妹唔開心!  多謝幫忙!!!!

[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-11 at 09:44 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
叫你阿妹搵個條有錢d的仔啦^^
唉呀!邊個找數有乜所謂呀!
你咪同你妹講,今餐佢男友,下次咪你妹.
一係男友請食飯,你妹請其它嘢囉!

其實係咪你本人^.^
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
唔洗下下都個男仔比晒...覺得又唔好話比返錢個男仔..咁樣做會比個男仔覺得兩個人分得好清楚咁...咪重傷!!
如果的細數咪個女仔比囉..如....去7仔買野飲啊...下街買小食果陣...有時坐車..間唔中睇戲都得!!
咁樣睇都可以幫唔小架...小數怕長計嘛...!!
當個男仔話唔洗你個妹比個陣....可以同返講男仔講:  兩個人一齊邊有得計架..!!
Originally posted by 史艷文2 at 2005-5-9 01:29 PM:
係咪你?...
THX!
係就唔使煩啦!
條女若果肯比錢我....我囉個籮o黎載呀!
佢會????唉~唔講佢喇.....

[ Last edited by roykenroy on 2005-5-9 at 02:25 PM ]
咪咪咪咪咪咪
一人比一次~男比睇戲~吃飯時你妹自己識做~
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-9 01:31 PM:
兩個人邊有得計
呢句好好...學到野喇!  THX!
佢唔係諗住單單計或者AA,佢都知好肉酸!
佢諗住5百、一千咁塞番比個男仔....但又好怕...個男人自專受損!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-5-9 01:40 PM:
一人比一次~男比睇戲~吃飯時你妹自己識做~
THX!
食飯阿妹埋單 ← 佢而家就係覺得呢個動作好難睇呀?

[ Last edited by roykenroy on 2005-5-9 at 02:26 PM ]
咪咪咪咪咪咪
re:食飯阿妹埋單 ← 佢而家就係覺得呢個動作好難睇呀?

有幾難睇~男女平等架嘛~下下要男仔比~人米父母都會覺佢淨係識食啦~
AA制=.="唔冼煩
又或者邊個比都得嫁啦有陣時 佢地拍拖 關其他人咩事...
最緊要係男仔個心點諗...
YUEN_LOUIS, thx!
個白痴妹就係過唔到個心理關口,淨係識得問:  咁點呀???阿哥.........
阿哥:   唉~~(無言)
Originally posted by hero1 at 2005-5-9 01:28 PM:
叫你阿妹搵個條有錢d的仔啦^^
佢以前就係條條都有d米,所以佢都唔駛煩!
況而佢而家係唔識...想學,我覺得係件好事,所以先開post!
唔係個個女人都貪錢,你睇下我呢個白痴細妹你就知啦.....唉.......無奈中.......
Originally posted by dawrf at 2005-5-9 03:29 PM:
AA制=.="唔冼煩
又或者邊個比都得嫁啦有陣時 佢地拍拖 關其他人咩事...
最緊要係男仔個心點諗...
我都同佢講左...等拍耐d拖...大家自然有默契就得嫁啦!
唉~點知個傻女尋日半晚搵我"深情對話",我先知佢玩認真......
唉~~都係諗住o係度盡下人事囉.......
But, anyway, Thx!

[ Last edited by roykenroy on 2005-5-9 at 03:51 PM ]
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/09兩性加分題] 唔該幫幫手 比阿妹問到口啞啞呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。