<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你去完廁所後洗不洗手??
返回列表 回復 發帖
如果水龍頭吾係自動感應式既,就吾洗。我點知乜野人掂過。尤其政府設立既公廁,成日見到老同,又乞衣用過。我再用手掂就重吾衛生。
nil
一定洗7 n( A! v1 t2 h9 ~, l/ `' s
我次次去廁所都洗
1 g7 L2 q* ^  y  p$ W習慣左
一定洗架o番~
去完一定洗啦!
吾洗手D人好自私
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:23 AM:
. ~$ X( x' ]! g. E! `  ^5 y吾洗手D人好自私
0 z% E1 `/ Y1 E
好自私??點解ga?
Originally posted by 阿細 at 2005-5-15 04:49 AM:
2 p9 s7 a% d4 }+ {$ Z$ i3 \! @7 }. h, Y* m
好自私??點解ga?
6 [) H- Q) [# [. I) i" P
好似我阿爸甘﹐次次去完廁所都無洗﹐所以次次出街食飯分生菜包我都自己黎﹐阿爸就當無野負責分比阿媽同阿妹﹐甘有料既生菜包我真係受吾起。以為人地吾知就得﹐你話係咪自私喇﹖(沙士過後﹐甘你都問得出)
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:54 AM:% a' Y+ q+ E0 f  d; \
& I5 x2 n% P2 n6 Q3 a0 ~8 D1 ]# \
甘有料既生菜包我真係受吾起。以為人地吾知就得﹐你話係咪自私喇﹖
7 i$ \  N: u% ?) V5 A2 m/ T* M6 f- E9 r. P
我屋企都係咁,meet完腳皮就包/整野食,我仲要迫住食,好慘...
愛死雷凱欣
Originally posted by robertchai at 2005-5-15 07:25 AM:
; r- o; [3 k! k! x/ m, e9 q: D4 p我屋企都係咁,meet完腳皮就包/整野食,我仲要迫住食,好慘...
) t9 H4 j& b5 q- h* |. |你要識得講‘吾好’
Originally posted by vivienna at 2005-5-15 04:54 AM:+ f" h/ f3 f' k7 ]$ I0 P% F7 X3 ]
/ d+ r* X  m) i& V
好似我阿爸甘﹐次次去完廁所都無洗...
$ x5 s" l! L1 G, N. s( o) j你阿爸有無食番?如果有就無私啦!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你去完廁所後洗不洗手??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。