<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一個鐘意你個樣唔錯但係你對佢無feel既女仔你會...[trista+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-18 11:47 AM:

你係咪要成熟少少d ……下次諗清楚wor~~

你搵d 理由好過啦…
你講得啱

下次真係要諗清楚!!!!

但係我可以發誓,

溝佢果陣真係有feel架

[ Last edited by homan~ on 2005-5-18 at 11:21 PM ]
Originally posted by ilove---you at 2005-5-18 04:32 PM:
以1個男人既角度,梗係食住先啦...

...
我都知係我衰,

冇計
Originally posted by ilove---you at 2005-5-18 04:32 PM:
以1個男人既角度,梗係食住先啦...

...
食住先???

咪玩啦................

對住佢冇feel 好慘架

又要陪人, 又要傾電話

我寧願訓覺好過

由佢唔理

我份人比較 唔嗲唔吊
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
冇feel 唔好害人呀,brother!

小弟form 7 時試過純粹想實現自己「一定要 o係18歲前飛一條女」o既「理想」
結果求其 o係ICQ 識左一個我對佢完全冇feel 的14、5歲女仔
同佢出過一次街後就同佢拍左散拖兩三個星期……
原來,對住個完全冇feel、你根本唔算鍾意佢 o既女朋友
真係辛苦得要命……大佬,我想去溫書但仲要撥時間去傾電話
想訓但就俾人 o係icq 度死纏住唔走得……
終於我真係飛左人,結果搞到人hurt 得好厲害……

所以所以……唔好咁自私呀做人,有女就食……
唔好害人,唔好辛苦自己! brother!!!!
Originally posted by chenfeng at 2005-5-18 11:32 PM:
冇feel 唔好害人呀,brother!

小弟...
thc for ur support!!!!!

冇錯!!!!

對住個完全冇feel、你根本唔算鍾意佢 o既女朋友

真係辛苦得要命 !!!!!

你講得好!!!!
Originally posted by homan~ at 2005-5-18 11:36 PM:

thc for ur support!!!!!

冇錯!!!!

對住個完全冇feel、你根本唔算鍾意佢 o既女朋友

真係辛苦得要命 !!!!!

你講得好!!!!
識咁諗就好啦brother~!
有時間梗係留番俾自己enjoyment 用架嘛
點解要做埋晒d 辛苦自己 o既事呢:cool:
損人而未必利己 (除非你真係只想「趙」完佢、happy 過後就鬆人)
有時呀,咁做完可能會有報應添……!
(小弟而家報應緊啦,到今日為止所有我鍾意 o既女仔都先後因為唔同原因reject 晒我!!)
Originally posted by chenfeng at 2005-5-18 11:41 PM:

識咁諗就好啦brother~!
有時間梗係...
報應緊???

你試過玩女???
Originally posted by homan~ at 2005-5-18 11:43 PM:

報應緊???

你試過玩女???
你睇番我上面講過 d 乜就知啦
純粹為左實現一個無聊 o既生日願望,所以試過一次咁大把

不過,一次足以致命呀……
一次就咁大鑊?????

你而家真係溝親都衰????

唔好嚇我呀

我都驚ga
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 一個鐘意你個樣唔錯但係你對佢無feel既女仔你會...[trista+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。