<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/18吹水加分題] 失業人知唔知自己點解失業?
返回列表 回復 發帖
懶懶懶
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 11:34:* t* {" G) T; V; L# L0 K

- O% F" c" E) V/ A1 d( Z' Q即係話你1至4點都有齊呀?
- v1 `" }5 V' L, Y. D
sorry!我唔會俾自己無野做
( G# a3 o1 l0 w6 m1 w5 y1 @我太貪錢. m( C7 l8 S0 L% [
係香港只係你認為直唔直!% p7 K$ ?* F3 v+ @2 o* L
唔係吹水 三年前我搵十幾萬一個月
. b' u$ Q$ M1 G/ h% u& _. D依家?做裝修搵9000$ D" a2 s( I( l/ @/ V% X) V
唔一定咁灰既
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 00:44:, r- c8 ~% @- u6 c7 \

8 ]9 w* e( O* V" ^0 t& z/ k由十幾萬一個月一變變到九千裝修, [: K! L6 B* O7 w; M
好大轉變, 發生左咩事呢?& v% T0 b' o+ i
如果唔係犯法野, 介唔介意分享下呢?
# [+ {$ N$ G$ T
我之前係做賭場 (x碼仔)基本上無犯法既  P/ U  [8 V+ O) Y4 g* ]/ \4 Y
唔長遠同埋自已懶 又輸又大洗
3 e+ l4 R3 I8 F/ R1 U/ R所以轉下 幫我阿哥手; @/ K3 x- q. O* l0 L7 i
大轉變?由頭黎過o羅
$ b8 L8 t: F+ d' C人生係咁家咁家o啦3 h) H# J2 N5 Q0 I
有起有落嘛!平常心對咪得o羅
5 b: ^- f. m" ^, o1 h5 F2 U我老婆話對我有信心o咼!$ S5 K6 k, M' c3 P
遲的有$$咪再戰江湖 做下生意仔
' b: [/ u* I* p' r) x發大達
Originally posted by sfxc0000 at 19xx-6-30 19:21:
" c* N% @% ?; Q
8 I# L" v3 r  a. \2 j; C如果d人好似你咁諗咪唔會有咁多人自殺囉
3 n$ r" D1 s5 J2 q" ?& s. m
賭徒就好似老同咁 無得e& g  u0 X, N; D
我有抗體架但係有時都會病發啦) E, B- K& {/ t" R! Q9 ?& B
何況無o個o的
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 01:45:
/ @  g& h% V5 C, B1 b/ K8 x  ]# `; |, r6 f; A2 L! d0 r
有老婆支持太好
7 H" g, o5 }7 n8 k5 i& v4 B祝你早日發達
7 ]. V7 {5 J) h/ E. r多謝哂
Originally posted by over1 at 19xx-6-30 03:53:  z2 e7 A9 c" D& H& |: t1 O7 x
I would say not enough connection. Networking is really important nowadays. If you have many many friends, then u would get a job much easier.
( ]$ q5 h, ~0 [睇唔明sorry
阿LMQ兄 marqzho兄) \3 u2 Z  ]( O- R
我好認同
唔該哂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/18吹水加分題] 失業人知唔知自己點解失業?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。