<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/18吹水加分題] 失業人知唔知自己點解失業?
返回列表 回復 發帖
懶懶懶
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 11:34:* _- S0 w  p' }; Q9 S1 f
1 E# d4 K- e8 J2 F6 j% Q% _4 o; ]* X
即係話你1至4點都有齊呀?
0 E+ y9 }& n9 u0 ?; T5 N0 ssorry!我唔會俾自己無野做
) O% b/ O, t! s* F4 \我太貪錢
, C* Q8 X- ?8 r6 R) q係香港只係你認為直唔直!, t& O& u; y5 V2 r% U
唔係吹水 三年前我搵十幾萬一個月) n& n2 Q$ Q6 N3 W# D
依家?做裝修搵90008 f* ^, k/ Z* {) w- j
唔一定咁灰既
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 00:44:
3 b! m  O- k2 o9 r$ ~) s5 X/ j5 i' [1 p" I
由十幾萬一個月一變變到九千裝修! S% k5 X9 G) q5 H. t9 z$ S
好大轉變, 發生左咩事呢?1 z! ~# l; x1 j; t0 w2 A
如果唔係犯法野, 介唔介意分享下呢?
8 k  d( x) I& R
我之前係做賭場 (x碼仔)基本上無犯法既
' Q1 y4 c/ s7 M唔長遠同埋自已懶 又輸又大洗
6 e. n. s; {( m. z! t所以轉下 幫我阿哥手
- C# L/ I; C  O2 Y9 M5 v) j; q大轉變?由頭黎過o羅, W( y: f% e% R! Q/ r
人生係咁家咁家o啦% [4 ]* j3 Q9 w+ y4 X7 Y7 n
有起有落嘛!平常心對咪得o羅
/ C: }. N! H1 {3 g3 @' t0 R/ [我老婆話對我有信心o咼!: f( i. o0 r: t9 a9 L* Z
遲的有$$咪再戰江湖 做下生意仔; C. s( l2 k# u: p1 a+ Q+ ^
發大達
Originally posted by sfxc0000 at 19xx-6-30 19:21:
1 k4 m7 u. C2 e1 a1 L# v4 R
$ k& j$ }6 k( W' B如果d人好似你咁諗咪唔會有咁多人自殺囉
3 _5 A$ x& |  K" @- r7 P5 Z賭徒就好似老同咁 無得e
* L+ T3 i1 C* `- R- n: N我有抗體架但係有時都會病發啦  F3 g. y# u7 K! j4 j! f
何況無o個o的
Originally posted by Rika at 19xx-6-30 01:45:" E, c6 ]/ I' \5 c; C

! I( V7 Z" ~6 R$ r. M% S% I" Z有老婆支持太好9 R4 ~9 R; R( U( f9 `' Q( J# H
祝你早日發達
- \  f1 F5 T1 |% t3 r( A/ ^
多謝哂
Originally posted by over1 at 19xx-6-30 03:53:
9 x' l# S4 N- V1 VI would say not enough connection. Networking is really important nowadays. If you have many many friends, then u would get a job much easier.
3 t6 v, ~$ S/ l' y睇唔明sorry
阿LMQ兄 marqzho兄
; P  s% S# E) `8 L) ]& Y: h我好認同
唔該哂
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/18吹水加分題] 失業人知唔知自己點解失業?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。