<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇女仔可以解答下小弟既煩惱? (其他人當然歡迎)
返回列表 回復 發帖
你讀ive嗎?送卡好像唔係太好.我以前(n年)沒有八達通時,會藉口借散銀,識女仔.總之找個機可以接近佢啦,例如,佢跌左野,你幫佢拾反.自己找機會啦,要自然點.
愛國不是只支持,擁護某種主義,某個政權或某一位領導人,而是愛祖國人民,大地山河和傳統文化.

.人之作孽,莫甚於口。言語尖刻,必為人忌。

最戇居的水上活動,就是一個人跌進愛河.
情場不是超級市場,請勿薄利多銷.
,會藉口借散銀,
呢個幾正喎可以試下  
你可以話留底個銀包係學校  你又趕住搭的士   問佢借錢 and電話<-----還錢  正
pokemons 你個失敗個案我覺得係你開始得唔好<----只係感覺  我都係底手^^
我男朋友都係甘追我架,我地一齊好耐啦
其實就算唔識你,你俾張卡黎,如果我對你唔反感 and i have no boyfriend 既話都會想同你做下朋友既。
Keep going! Good luck!
Originally posted by kingkong007 at 2005-5-19 05:47 PM:
我男朋友都係甘追我架,我地一齊好耐...
嘩嘩嘩!原來我地呢度真係有女仔呀!
我男朋友日日接我放工﹐好掂架。。。你試下啦
我地一齊五年喇
Originally posted by william303 at 2005-5-19 05:50 PM:

嘩嘩嘩!原來我地呢度真係有女仔呀!
http://www.26fun.com/bbs/search.php?searchid=141601&orderby=lastpost&ascdesc=desc&searchsubmit=yes&sid=8VUTdb
都幾似女仔。。。
Originally posted by vivienna at 2005-5-19 05:58 PM:

[url=http://www.26fun.com/bbs/se...
嘩,唔洗呀。。。  我而家係朋友屋企等食飯炸,唔係我既 PC, 別想太多
Originally posted by vivienna at 2005-5-19 05:58 PM:

[url=http://www.26fun.com/bbs/se...
嘔!
Originally posted by kingkong007 at 2005-5-19 06:06 PM:

嘩,唔洗呀。。。  我而家係朋友屋企等食飯炸,唔係我既 PC, 別想太多
唔明﹐咩想太多呀﹖
我地成日諗尼度有無女仔之麻。。。
Originally posted by william303 at 2005-5-19 06:07 PM:

嘔!
為什麼﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有冇女仔可以解答下小弟既煩惱? (其他人當然歡迎)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。