<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-24 18:10:

mememe兄,冷靜d先
我知你係02版...
係囉,你兩位都俾到我感覺是好有修養的人,有時我鬧左人都未到你地。無謂再嘈囉。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
你哋兩位都講得好中衡﹐我深感佩服。我自問有錯﹐但係我認為我係言詞上同禮貌上既過失 - 講到道理同邏輯﹐我會等待有真正才學既人(而非混水摸魚之輩)嚟到教導同改正。

我係粗人一個﹐禮貌唔多﹐修養亦都冇乜。我只係有理既就聽﹐冇理既就駁﹐冇理但係又硬係話自己有理既就鬧。如果我有咩踩出界既行為﹐還請兩位以後多多警惕。
版主及各位﹐

實情係唔想麻煩你﹐但係偏偏有0甘既需要﹐容許我嚮呢度講聲唔好意思。

我希望左版主可以track一track呢版我同silverxing兄既討論:

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=7

我要求silverxing兄為佢既斷言加上證據﹐令佢無理既不滿(http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=6  post 256)可以合理化。

我發現silverxing兄好多時都會遇阻即閃﹐當被證實作出既指控無理同缺乏證據時﹐往往會側側膊﹐唔多覺。然後又會再作出強烈既批評同指控去製造煙幕﹐直至再一次被推翻為止﹐循環不息。

我想知道﹐0甘究竟算唔算犯0左 請不要無理批評他人之文章 既版規?
版主大人,本人覺得現時的02區好似太多有關宗教故事,道理的文章。已經極少以前常有的鬼故事或超自然現象post。感覺上開始有點悶啦。

02版的開版思路是否改變左?定系版主大人比較鼓勵,兄弟們也喜歡這樣說道的文章呢?
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
Originally posted by mememe at 2005-9-17 15:21:
版主及各位﹐
實情係唔想麻煩你﹐...
有時候,討論到一個程度,都會有槭花出現,佢知難而退,都係一件好事丫
Originally posted by kaixinren at 2005-9-22 11:26:
版主大人,本人覺得現時的02區好似太...
咁又係,02版而家都冇咩02味道,
我會出個post叫有關會員出小d教宗文章喇,多謝你冒意見
我又有意見喎!
接觸得最多02嘢既係宗教,冇咗呢D嘢,邊有咁多故事,
好似以前咁,貼D吹水故事,冷冷清清冇人回覆先好?
一個人唔中意就咁??????????????????????????
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-22 13:47:
我又有意見喎!
接觸得最多02嘢既係宗教,冇咗呢D嘢,邊有咁多故事,
好似以前咁,貼D吹水故事,冷冷清清冇人回覆先好?
一個人唔中意就咁??????????????????????????
史兄~其實我都覺得,自從開始POST有關宗教既TOPIC之後,
POST鬼故既文章相對地減少左,而家直情十日都唔知有冇一個鬼故~.~
我唔係唔比宗教文章POST出黎,係因為02版真係走緊下波,
入此版之人數直情大不如前,真係睇見都有無奈~.~

更加少是因一個人,我會咁做,係因為有唔少此版既忠實會員都先後離去,
我都有問過佢地點解少左去02版,佢地都話02版巳變左質,所以唔想去,
冇錯,唔少02事件都係關於宗教,但此版係巳靈異事件立版的,
再加上鬼故都係一個反面教材,所以我想史兄你明白02版既方向

[ Last edited by 左輪仔 on 2005-9-22 at 02:07 PM ]
但係EF除咗02版仲有好多版都係走緊下波,
咁又點喎?

你可chick返個D鬼故貼有幾多個回覆

[ Last edited by 史艷文2 on 2005-9-22 at 02:09 PM ]
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by 史艷文2 at 2005-9-22 14:08:
但係EF除咗02版仲有好多版都係走緊下波,
咁又點喎?

你可chick返個D鬼故貼有幾多個回覆
不錯,ef好多版都走緊下波,但係都唔會改變路向嫁
我都知道d鬼故冇咩人回覆,呢個情況,我立版之前都巳知道,
你唔同既討論區都有呢個問題既存在,但之前既02版,
一日最少都有1x個鬼故topic,而家十日,都冇一個~.~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 【空間靈幻異次元】 » 【反映區】 - 主要管理建議 違規申訴 要求補分

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。