<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?
返回列表 回復 發帖

[5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

我成日覺得好似唔夠用咁....
# m. c! P& B3 U7 t返工差唔多去左一半: O8 R, Q, x* V* Q4 P+ m% x) e: Z" x, t
訓教又去左幾粒鐘
  O$ H$ y$ \2 n% D7 p% \. d6 ^* x剩返d時間除埋食飯,沖涼,all屎之後有既時間好似真係唔多咁) U: `/ i' |. G4 T; H& I& K
剩係上26fun都漸左好多時間la?7 T1 a; j1 V& X$ Y7 X9 F

8 C- F: m8 ~& A% l( f你地又點睇?
: r+ D& T4 B4 g$ e6 q1 h
8 U8 O4 x1 f1 K1 j5 y& V' T( j9 G[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-21 at 05:10 PM ]
我唔貪心,30個鐘1日都夠架la^^
辛苦左一日做野...
4 a# k0 h5 i: n7 n" [如果唔玩返夠本就咁訓教! U) I$ |5 \. T" R+ V$ F' D6 ~( s
硬係覺得好對唔住自己
/ o' L" }% Y/ o+ ]6 k, R/ W但係唔夠訓第2朝返工又唔夠精.....神
Originally posted by ReyRey at 2005-5-18 11:27 PM:, O2 n9 r( ~% Z
If I have 48 hours a day, will my working hour extend to 16 hours?
+ e8 J2 H/ ~5 @1 ?( n6 |) @6 J- Q9 K: Q. b& J/ u) Z
做16個鐘真係人都顛呀
Originally posted by Vincent銘 at 2005-5-18 11:37 PM:
- ]% @* d2 x- O每日剩番3個鐘自由活動,扑得野黎又無時間行街,行得街黎又無時間沖涼
( j* U  @3 h( N0 I/ V' X真係頂佢個肺~~香港真係收買人命~
& X* U  O4 q+ M$ Y- K% U+ v+ F4 \9 |
  O( }: P7 P$ t7 {6 g3 P' V* b( B
唔係扑得野黎又無時間射精咩
Originally posted by at 2005-5-19 12:37 AM:3 }" B; ^8 m( `, [5 z) f& a
不如叫d老細/學校做d放人啦...
% `1 ]. K( h( p, Z6 J4 T:cool:好似外國咁攸閒
& E- L' Z1 d% q! U- ?% D1 n/ x

. S& v! }1 r; F8 V0 t而家d老細唔叫你ot做耐d都偷笑la
Originally posted by at 2005-5-22 05:02 PM:
$ w6 P. {) p! a) L3 L' {, a( W其實一日做唔晒,咪第日做囉!做乜搞到咁緊迫4 y* w! r  X4 f2 F5 x9 v
其實你地想多d時間,係想長命d做多d野ja
& |; ~4 C9 f  D4 X1 @& M5 T2 L1 u5 M6 Q# ]# P
其實d野做得哂,係唔夠時間玩jar ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。