<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?
返回列表 回復 發帖

[5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

我成日覺得好似唔夠用咁....
5 F1 P* a! B" J返工差唔多去左一半
; ?( A4 T, ]& }: L( j% g7 j訓教又去左幾粒鐘5 r* {6 V$ d/ s* [  @
剩返d時間除埋食飯,沖涼,all屎之後有既時間好似真係唔多咁
0 ~4 }% R: [6 y: K+ i/ |剩係上26fun都漸左好多時間la?4 ^% ^9 e- b2 @7 S" S' D
; K: x0 S5 b! \
你地又點睇?
1 |9 S" g& k: R0 X2 X2 O0 O) [
9 u0 D9 j* {7 B6 l" t. O$ G[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-21 at 05:10 PM ]
我唔貪心,30個鐘1日都夠架la^^
辛苦左一日做野...0 e" M; ?" u6 ?0 I" j- A
如果唔玩返夠本就咁訓教
8 ]5 `% l1 T1 s! f硬係覺得好對唔住自己
5 n. `( V: h, o/ w& ^$ c但係唔夠訓第2朝返工又唔夠精.....神
Originally posted by ReyRey at 2005-5-18 11:27 PM:, o) v% o: v# }+ L) w
If I have 48 hours a day, will my working hour extend to 16 hours?
6 O. w6 p% R5 Q- H1 ?- g
+ Y$ Q6 r" h/ ?' ^3 A5 s做16個鐘真係人都顛呀
Originally posted by Vincent銘 at 2005-5-18 11:37 PM:
- ], \; Q" Q9 J- W+ a+ J每日剩番3個鐘自由活動,扑得野黎又無時間行街,行得街黎又無時間沖涼; ]! I6 V# K9 e. k
真係頂佢個肺~~香港真係收買人命~
; M! J4 N3 n. Z% h. E6 j- g& _

6 X/ ~* J& z2 p2 g1 E) G: ?/ U唔係扑得野黎又無時間射精咩
Originally posted by at 2005-5-19 12:37 AM:$ a7 v7 H: E# {, M# U# z
不如叫d老細/學校做d放人啦...
; n- N9 N$ ^, Y* X- `; I% m:cool:好似外國咁攸閒
8 @2 {( e8 y& C
& J) i) o0 \# M9 ?8 h' L9 B
而家d老細唔叫你ot做耐d都偷笑la
Originally posted by at 2005-5-22 05:02 PM:
0 E7 z9 e. ~  f. L其實一日做唔晒,咪第日做囉!做乜搞到咁緊迫+ t8 I6 l. b. O
其實你地想多d時間,係想長命d做多d野ja
' e5 ?" W4 t" t2 q+ e5 U
5 O& w9 o6 [$ P( Y/ I0 I
其實d野做得哂,係唔夠時間玩jar ma
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/20吹水加分題] 大家覺得一日廿四小時夠唔夠用?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。