<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強左後衛
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-5-21 12:15 AM:

你呢句真係唔明= ="
haha
唔開估住
Originally posted by MaxFigo at 2005-5-21 12:17 AM:

haha
唔開估住
>.<
我心目中現今五大左閘(排名不分先後)
no.1:捷禾(羅馬)
no.2:軒斯(曼聯)
no.3:森保達(祖記)
no.4:希汀加(Ajex)
no.5:夏迪(利雲特)
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-5-21 10:37 PM:
我心目中現今五大左閘(排名不分先後)
no.1:捷禾(羅馬)
no.2:軒斯(曼聯)
no.3:森保達(祖記)
no.4:希汀加(Ajex)
no.5:夏迪(利雲特)
響應你@!!!

我心目中現今五大左閘
no.1:軒斯(曼聯)
no.2:希汀加(Ajex)
no.3:捷禾(羅馬)
no.4:懷斯(利物浦)
no.5:森保達(祖記),卡路士(皇馬)
no.6:夏迪(利雲特)
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
希汀加打左閘..................
Originally posted by night at 2005-5-22 11:45 PM:
希汀加打左閘..................
I THINK 佢左右都得既......
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
車仔以前有個"拿索斯"

人仔細細,助攻幾得~~
你地覺得哥度巴打左邊得唔,佢速度咁掂
Originally posted by hanghanghang at 2005-5-23 01:26 AM:
車仔以前有個"拿索斯"

人仔細細,助攻幾得~~
呢個唔駛以前啦
而家仲係修咸頓踢
佢D斬中波真係好靚
可惜下年都唔知仲踢唔踢
佢都三十有八囉
Originally posted by lookityourself at 2005-5-23 01:40 AM:
你地覺得哥度巴打左邊得唔,佢速度咁掂
一定掂啦
識打中堅多數都打得場閘
打唔到閘既中堅係驚冇速度姐
何況國米咁鬼多人用都未駛用到佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強左後衛

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。