<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 12:59 AM:
今晚點解沒人入來吹水
連最捧場既版主都唔知去�W邊

我可唔可以放Mozart的音樂上來,
會唔會侵犯版權被人拉嫁
好似無乜人咁,
咁你覺得應唔應該用套呀
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 01:24 AM:

你今晚好似d舊時既唱機走線咁, 係咁重複同一個問題, 好悶,
我梗係話唔好用套啦,咁鬼煩,

不過如果怕有意外, 要我用,
我都會尊重有關要求, 做個有責任心既人
係啦!你地會尊重同有責任心架嘛,
點解有D人可以咁唔理人架,
咁你覺得兩個一齊係咪要有好多睇法一至呢?
Originally posted by cyhk at 2005-3-20 01:56 AM:

我肯定唔鍾意架啦,不過會尊重同有責任心,
至於點解, 我都沒法, 鬼叫個boyfd唔係我,

照計兩個一齊應該點都會有d睇法一至既, 好多我就唔敢講啦
我有個 fd可以兩個想法完全唔同喎!
有次鬧分手,我個 fd 就覺得佢兩個好多睇法唔一至,性格不合,
點知條仔一路以為我個 fd 話好小時間陪佢,驚會淡同有第三者,
佢地可以連理解都唔同喎!
好啦!訓啦!
送個靚女比你呀!

240 x 320 PIXEL下載

Hi!Hi!你呢輪去咗邊呀?
我上星期都有上過呢,但係唔見你所以冇乜留言!
上星期五佢牙痛呀!幾日係屋企陪我呀!
幾好,冇得去街!
不過佢好早訓羅!
今晚去脫牙,要成12:00先食飯,
佢都係剛剛訓咋!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-30 01:15 AM:
新開架
入去睇睇喇
性版有女仔架

日 ...
性版!?
三級!?
洗碗跟住沖涼,轉頭反!
有冇睇我條仔e比人果個流年運程呀!
佢好準,好勁呀!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-30 01:17 AM:
咁咪好痛囉 =.="
好似幾咁!不過佢比脫咗果隻牙比我睇,好樣衰!
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-30 01:20 AM:
不如索性搬你呢個topic到性版啦
好冇呢?
性版呀!
其實佢都好小上呢,去邊都“某”所謂既!
但係Lee到好似正常D,你多唔多係性版呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。