<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題
返回列表 回復 發帖
咁好多時大家都要OT,放工都無時間買嘢煮,晚晚都茶餐廳,我本身已經覺得茶餐廳唔清潔,晚晚去都算啦,放假又係茶餐廳,一個星期一晚返屋企,五日半返工,得一兩晚得閑都唔可以食好D咩,今個星期佢出去飲酒都去咗兩晚啦!
Originally posted by Lincoln at 2005-3-6 01:36:
咁好多時大家都要OT,放工都無時間買嘢煮,晚晚都茶餐廳,我本身已經覺得茶餐廳唔清潔,晚晚去都算啦,放假又係茶餐廳,一個星期一晚返屋企,五日半返工,得一兩晚得閑都唔可以食好D咩,今個星期佢出去飲酒都去 ...
講真其實你想佢點呀
你有冇要求過先?
Originally posted by 反斗奇兵 at 2005-3-6 01:30 AM:

下??咁都得?

佢同你一齊住架?
係!我係有一晚佢唔係到,我睇吓佢平時上乜網,咁上咗嚟!佢平時只係去娛樂AIO同本地街頭版多,所以唔知我上過嚟,Lincoln就係佢啦!個登記戶囗係佢架,我其實叫Christy,叫我呀華都得!
茶餐廳唔清潔...無錯
其實五星酒店都差不多...唔多乾淨
屋企食最好...如果無時間煮--就無法啦
你同你bf..既事
都係自己兩解決好d..外人好難比意見
Originally posted by Lincoln at 2005-3-6 01:46:

係!我係有一晚佢唔係到,我睇吓佢平時上乜網,咁上咗嚟!佢平時只係去娛樂AIO同本地街頭版多,所以唔知我上過嚟,Lincoln就係佢啦!個登記戶囗係佢架,我其實叫Christy,叫我呀華都得!
Christy/呀華
不過點解唔響度開新a/c呢?

sorry~~我搭嗲!

Originally posted by Lincoln at 2005-3-6 01:36 AM:
咁好多時大家都要OT,放工都無時間買嘢煮,晚晚都茶餐廳,我本身已經覺得茶餐廳唔清潔,晚晚去都算啦,放假又係茶餐廳,一個星期一晚返屋企,五日半返工,得一兩晚得閑都唔可以食好D咩,今個星期佢出去飲酒都去 ...
晚晚茶餐廳真係有d問題,,,點解唔試下食其他野??例如:KFC  哈迪斯  Delifrance
女人天生就係咁值得縱,,,值得寵,,,
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-6 01:40 AM:

講真其實你想佢點呀
你有冇要求過先?
佢知我唔鍾意茶餐廳架,難得放假唔去花D心思都唔細心啦佢!
Originally posted by Lincoln at 2005-3-6 01:36 AM:
*咁又係0既~~*我都唔係好鍾意去~又唔係唔鍾意0既

有好多其他野食架嘛~*!****
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-3-6 01:49 AM:

Christy/呀華
不過點解唔響度開新a/c呢?
係咪要有依貓先得架?我同佢用同一個依貓架,自己無架!
Originally posted by 三仔 at 2005-3-6 01:49 AM:

晚晚茶餐廳真係有d問題,,,點解唔試下食其他野??例如:KFC  哈迪斯  Delifrance
咪係囉!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 【女士專區】以女性角度剖析兩性問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。