<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 新駁歌遊戲! [超好玩及爆笑]
返回列表 回復 發帖

新駁歌遊戲! [超好玩及爆笑]

個GAME基本上可以玩一世而且唔止睇落好笑, 唱出黎更爆笑~

玩法:
一人開始歌詞, 例如: 是你嗎? 手執鮮花的一......

幾時停唔係問題, 其實可以O係"一"字度駁落下一首都得, 最緊要駁落去果一首歌唱落係O岩音~

SAMPLE:
"個"...... 個讚你乖其實我最乖, 最重要令世界輕快.....

快快快快快快...... 火燭車, 火速的到步..............

步.......一生, 每一刻................

最好笑係唱出黎果一下轉接位同埋接果D歌詞既意思, 我同D FRIEND玩左成幾個鐘, 一路諗一路駁一路抄低, 再唱返.... 真係笑到肚攣

俾多一個都幾好笑既EXAMPLE你地: 我係金剛腿.......... 叔叔你好嗎! 交出溫馨的心是你嗎....... 是愛嗎.........

識玩嗎?~~~

我出先~

沒有找到出口   出去也好   終點一世.....
界將我包圍   誓死都一...........

[ Last edited by Charcoal_henry on 2005-5-23 at 07:07 PM ]
齊齊來 聲聲歌唱 共慶良辰 萬畝同盛放 綠柳相伴....
Originally posted by LMQ at 2005-5-23 07:51 PM:
齊齊來 聲聲歌唱 共慶良辰 萬畝同盛放 綠柳相伴....
...........你會說是命運 你與我其實熟得......
Originally posted by nanami_04 at 2005-5-23 11:27 PM:

...........你會說是命運 你與我其實熟得......
.....擔心...很想犧牲...
體健康....我害怕你要照顧我擔心得一臉倦 @@
Originally posted by nanami_04 at 2005-5-23 11:27 PM:

我害怕你要照顧我擔心得一臉倦.........
...........錯失
知清楚   不容錯失
你跟我.........我.....我.....我.....我要..... 我要.....我要.........
Originally posted by Charcoal_henry at 2005-5-24 10:59 AM:

...........錯失
知清楚   不容錯失
你跟我.........我.....我.....我.....我要..... 我要.....我要.........
我未完全感化,
明明就是你早就預留在.....
愛好音樂~~
支持樂壇~~
Originally posted by goodday at 2005-5-25 05:22 PM:

我未完全感化,
明明就是你早就預留在.....
.................這伏線 在蔓延
留低 下次分享期待再有發............
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » 新駁歌遊戲! [超好玩及爆笑]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。