<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » who can help me
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] who can help me

我因為自己衰......鍾意左另一個女生...then向my gf 講尼件事.....我地分左手
但......事後我先發現我最愛的人是my gf
而家my gf 同另一個人拍拖
我好想追番佢ar.........但.....佢又唔理我
(我冇同過0個女生表白.....my gf都知)
唔好怪我口臭......抵你ga~做咩鍾意第二個......
你做咩都冇用ga la~算啦~
正所謂"一次不忠, 百次不容", 衰唔專一係好難搞的....
Originally posted by yeahchan at 2005-5-23 23:03:
唔好怪我口臭......抵你ga~做咩鍾意第二個......
你做咩都冇用ga la~算啦~
咁又唔好咁衰

首先您要肯定您既女友係咪真係識左個「真」男友
因好多cases都係搵個「男性」朋友「頂檔」
諗住激下個前男友 (即係您呀)
如果係「流」既
咁您仲有機
快d補飛應該挽得返

不過如果係「真」既
咁我勸您唔好食「回頭草」啦
就算復合番通常都唔長久
冇好結果架
算把啦你
我係條女都唔會原諒你啦
你識趣既就唔好煩佢喇
你仲好意思諗住搶佢返黎
知恥近乎勇
你不知廉恥, 比佢知道, 你仲無面
瀟D, 祝福佢
搵個第個把啦
下次記得三思而後行
Originally posted by newman2005 at 2005-5-23 11:14 PM:
正所謂"一次不忠, 百次不容", 衰唔專一係好難搞的....
係!
係我地既角度真係咁,
冇得解,冇辦法!
Originally posted by abu1984 at 2005-5-23 10:37 PM:
我因為自己衰......鍾意左另一個女生....
自己放棄左................現在又想要番......唔好甘自私
Originally posted by Christy~呀華 at 2005-5-23 11:41 PM:

係!
係我地既角度真係咁,
冇得解,冇辦法!
所以我女友日日搵交鬧
我都體諒佢囉
你地點一齊架/
好似當初咁 用相同方法追番佢囉
同佢吹話什麼 "對你從未變過,以前的事全抹掉,
我要重新對您展開追求,走著瞧吧, 哈哈 ^^"
Originally posted by Rika at 2005-5-24 12:01 AM:

所以我女友日日搵交鬧
我都體諒佢囉
咁你真係好好人喎!
仲好Love佢添!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » who can help me

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。