<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地認為男仔定女仔花心d?
返回列表 回復 發帖

你地認為男仔定女仔花心d?

單選投票, 共有 0 人參與投票
36.00% (9)
64.00% (16)
您所在的用戶組沒有投票權限
點解呢?o?
女人越蠢越花心,蠢女人有風使盡利,唔知道自己30歲之後要靠乜吸引男人。

一個男人唔會選擇冇腦兼冇內涵的女人。
※※※※※ 唯美女同專家 ※※※※※
花心係睇下佢對份感情唔認真
好難話男定女花心D, 所以我無投到
男人多情,女人痴情
Originally posted by vld2 at 2005-5-24 08:25 PM:
女人越蠢越花心,蠢女人有風使盡利,唔知道自己30歲之後要靠乜吸引男人。

我第一次聽到咁既見解
Originally posted by Rika at 2005-5-25 01:15 AM:
花心係睇下佢對份感情唔認真
好難話男定女花心D, 所以我無投到
都o岩既
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-25 01:48 AM:
男人多情,女人痴情
咁你即係多定痴果隻呢?
Originally posted by vld2 at 2005-5-24 08:25 PM:

嘩你好憎蠢女仔咩???
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
我想男生跟女生花心的定義該是有所不同吧
男生較會放縱 即一腳踏兩船
但女生 的花心總不會給你知道...是名符其實的花在心中......
你們....prefer邊種?
總知我的感覺是 "男的是真小人 女的是偽君子"
Originally posted by szachary at 2005-5-29 06:50 PM:
我想男生跟女生花心的定義該是有所不...
咁有冇人可以做到先小人後君子呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你地認為男仔定女仔花心d?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。