<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:38 PM:/ V' r* @  S- }" q- R$ U8 U7 g
我後悔上年會考完就日夜打魔力寶貝打...
' U( w4 x7 m, C( K
我玩 soilder of foutune 玩到嘔, 之後暈吓暈吓三個月, 要食D精神科藥.....
Originally posted by justtocc at 2005-6-1 03:41 PM:0 S+ H  ]3 }; ^& s; f
2x歲都未拍過拖o既最後悔中學未in love過呀? 青春不再
$ V; J, _& r' k) b! C
: R* U' }9 C9 z* D6 p1 X我中學時太多女....精力都使盡....會考得返 5C....
同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
Originally posted by nirvana_169 at 2005-6-1 11:49 PM:
1 D0 o  z, v. e2 F8 f$ w9 Z同初戀女朋友分手, 沒有好好珍惜第二個女朋友, 同埋同第七個女友一齊過, 因為佢好賤. 初戀係最好但不珍惜.
, B( P+ w% t; f' P

) f( ^; p" S5 q- j3 `( W% C你有一段你認為美好的初戀, 已經 無悔今生 嫁啦! 你諗吓, 打後幾十年都可以回味!
( h3 u% n! y3 I, Q$ I0 K4 p
6 n6 h6 r2 U  {3 E$ \5 K回想我的戀愛......全部都係建立喺情慾之上.... 亳冇人性
我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,
8 [) ?- T- Q1 h* a但一直都冇同佢表白,因為我知佢知,
8 O6 H( v9 s+ [4 w呢4年間,我地由朋友變成知己,
5 R( L  m, Y2 s我驚我講左出黎會令佢避開我,0 \# g- q) t. H# r; T& J6 y/ n7 @7 z. ]2 U
果4年真係好辛苦,
- l8 c: ?! ~( c# T) ?& L! ?" |我d朋友係咁叫我同佢講,0 B1 }1 M% H$ b
結果係點都好,總有個知字,我最後都冇做到,& d  f# a6 a$ E
我後悔我最初時冇同佢開口,4 R+ j1 Q2 ?$ h" H+ ^5 i
但好彩既一點係雖然我地各有各生活,$ n; U8 d0 J9 g: x" Z) Y
但都仲維持到呢段友誼.
Originally posted by 【車仁】 at 2005-6-2 02:58 PM:
$ ?. k1 _2 D& Z' ?! e# Y- k我最後悔既事係鍾意左果女仔4年,
" w4 V5 A" A" W1 q" F0 V但...
- O# }0 J6 H4 w! N% J  R( |) v塵世中最笨實的事, 莫過於此
最後悔既係....有一次..我自己隊球隊有一場決賽* w& |6 s# p; w7 @
我就身為球員...我仲係負責帶球員證果個...但係當日...我坐車果陣掛住撩女仔..
- K1 Y1 K' @0 u: Z0 B2 l唔小心跌左d球員證...到左球場先知道...拎到我地果場比賽唔洗踢就輸左...
0 H' w4 h& k: i: E4 r我地係好比心機先踢到入決賽...咁樣輸左...我地個個都好唔開心...個個隊友都嬲左我..
3 @! V2 _+ R0 i7 j4 Y% z2 y到而家仲嬲緊..我真係好後悔...佢地到今時今日都未肯原諒我....
5 K4 U' x0 ]" t5 I7 f& W+ G( m唉.....
有啊~~~
7 U6 D8 {( E5 j我好后悔自己畢業后沒繼續讀書~( |7 a( t0 U! r4 I
因為某些因數所以被逼放棄繼續深造
) k5 h  L0 D3 b4 I; d$ X/ A原因是麼???原因是讓一個比我更需要的人去拿這個機會~* @0 ]& r- f6 m7 N
那就是我姐啦!!因為她比我還會讀書沒有理由不讓她去的!* [6 B1 C2 B+ q2 P
所以我就讓她去啦!!自己?自己就努力的賺錢啦!!!
6 w7 N# [3 F; ^1 T8 ^% w我想這也不是最后悔吧~~只能說是后悔當初沒努力讀書吧了!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-2 08:48 PM:
: w; C! d: a& o) x! a有啊~~~+ E; j& a' s6 H- j, v
我好后悔自己畢業后...
- a: d( ]% ]# q+ ]( D
3 t+ z+ N; K4 N7 ^( f% R2 \
能夠為別人無私付出, 你以得到'無悔'依兩個字
Originally posted by vivienna at 2005-5-25 02:52 PM:' ]' a+ Z! [" g1 l2 V

3 _1 Y+ E% \6 _8 b' o3 |我都覺得﹐但做男人都要有責任好D。
$ E+ U2 t5 }- _: Q. Y5 ~. i+ y
你條友係英文版話自己係女仔,係依版又話係男人,你係人妖定天生雙性呢?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [5/30吹水加分題] 你地做過「最後悔」既事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。