<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/27加分題] 你o地覺得應唔應該接受?
返回列表 回復 發帖
我覺得應該分開黎睇,

收男仔禮物, 如果係一果暗示既signal, 咁就最好唔好收,
做返果有良心既人!!

當然, 有d 女仔覺得冇問題, 你情我願,
但係, 一收就有某方面既signal 既話, 咁就唔好 !!!

無論件野幾貴, 都唔好衰貪心 !!
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-27 03:05 AM:

你會唔會拒絕一部laptop je!!:cool::cool:

其實點解明知冇可愛仲要一直送﹐我諗係一片痴心lor
版主, 依果case 係咪你黎架 ??
Originally posted by chenfeng at 2005-5-29 07:30 PM:

我諗九成九仲係阿trista 板主自己po...
我都有同感, 係版主黎架啦

好同意d 禮物唔使貴,
亦唔好貴, 驚女仔唔肯收,

其實禮物要心思之ma
貴冇用架
Originally posted by chenfeng at 2005-5-29 11:29 PM:

除非……
你係一個好enjoy 俾人追 o...
好認同,

版主, 男仔被reject , 果男仔一定會唔開心, 根本無方法唔hurt 佢,

早hurt 好過遲hurt, 費事佢越諗越多

仲有, 一定要絕, 唔好俾希望佢

藉口呢, 你咪話入要u 專心讀書law, 自己吹啦,
最緊要唔好俾佢以為(or 知道) 係佢唔夠好

reject係事實, 遲早佢都要知

[ Last edited by homan~ on 2005-5-30 at 07:07 PM ]
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-30 02:07 PM:

我冇咁好福份

by the way ﹐enjouy 被人追ge 女仔都幾無聊=.="
你覺得無聊je,

依果世界好多依d 女仔架,

等你入左u, 你就知依果世界咩人都有
依家d 仔咁低手架,

送d 咁貴gei 禮物,

點追女仔呀,

盞嚇親人 >0<

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/27加分題] 你o地覺得應唔應該接受?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。