<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/28加分題]大家覺得而家d女仔既脾氣好唔好?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gundamman678 at 2005-5-27 12:37 AM:
大家覺得而家d女仔既脾氣好唔好?

我個人覺得而家d女仔d脾氣越來越大.......以前斯文既女仔就真係斯文,唔會臭脾氣既;但整整下而家d女仔就連斯文個d都會大脾氣既! 我自己就識得幾個啦!
完全認同.....現在d女仔..覺得發脾氣係專利........而男友亦必須遷就佢地......
呢種concept已將男男女女徹底洗腦......大家都覺得是應該的...甘米形成左這現象lor

以上純粹為個人立場......得罪之處...敬請原諒
Originally posted by Asurada129 at 2005-5-31 02:50 PM:

完全認同.....現在d女仔..覺得發脾...
依果都係我幾意見wor~~

遷就唔係問題, 但係唔好咁過份 !!!!
大多數都唔係咁好脾氣,如果係普通朋友就無乜點,如果係男朋友就有排受
Originally posted by nyk_dick at 2005-6-1 01:16 AM:
大多數都唔係咁好脾氣,如果係普通朋友就無乜點,如果係男朋友就有排受
..............

都唔知點解會咁
Originally posted by taipotse at 2005-5-27 12:54 AM:
d女仔梗係唔好老脾, 越靚果d就越吾老脾.....  
同意呀,恃靚行兇嘛。
其實都係男人縱出來的。因為多數都唔同靚女計較,佢知道自己靚,發你脾氣你都無佢符。
不過相反咁講丫,好唔靚的女仔,又欺文又好脾氣又溫柔,你揀邊個先?
想引用四樓的logo:女人是世上最可愛的生物。

所以,要學會欣賞她的壞脾氣
男人也知道,女人脾氣來的快去的快
只要不是惡意,能心存包容,才是愛她的

女人是用來疼的,何必與她計較

不能包容對方一切,哪能大聲說愛呢?
Originally posted by jy0620 at 2005-6-5 02:21 AM:
想引用四樓的logo:女人是世上最可愛的...
包容其實係講易做難…唉~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
深有同感
我識既女仔之中有d都會覺得自己大脾氣係唔岩架…
但係佢地會照發…因為佢地覺得男朋友既功能之一就係分擔佢地既脾氣=.=
佢會諗:如果你頂我唔順,你就唔好同我一齊;你同得我一齊,就一定要頂得我順
(呢個觀點我就覺得極端左少少,就算對方幾咁就你都好,女仔都唔應該下下頂到痕發脾氣
佢可以忍你一次兩次三次四次五次或者更多次,但終有一次個男仔會有反應囉,就好係一個吹到爆既balloon
兩個人相處,忍讓好重要…)

雖然我係男仔,但係我都體諒女仔m到真係辛苦既
m到真係會好影響到情緒,野都無心機做…
所以呢種情況下發脾氣我覺得唔可以太過怪佢
(重點當然是佢無m到時係唔會亂發脾氣啦!)

有d就更加過份,由細到大都俾人錫大
大小姐脾氣,覺得發脾氣係應份既…
呢d女仔....就真係點都唔抵幫!
而家d女仔如果太就佢,第時一冇咁就..........

我呀哥而家就係咁,一開始果陣勁就哂佢
而家佢比人點到好似隻狗咁,點佢去東就去東,唔聽就發爛渣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » [5/28加分題]大家覺得而家d女仔既脾氣好唔好?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。