<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 各位大佬....急救呀!
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 各位大佬....急救呀!

我同一個ICQ入面識既女仔傾左半年(幾好FEEL添),尋晚比佢發覺左我同一時間傾兩個ICQ!
跟住佢好似嬲嬲地咁呀!     而家細佬有問題如下:

1.  咁樣比佢知道左,我係唔係衰梗?

2.  咁係你地有冇同時同幾個人傾嫁??若果搵到o岩feel,會唔會鎖定目標呀?
     (我想睇下我咁樣係唔係好衰呀?)

3.  呢壇野點搞呀??

個心囉囉"鬈"左成日,"er"晒頭呀.....無晒辦法先開post咋......救命呀!
好心呢...福心呢....幫幫手啦各位大佬!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
同一時間傾兩個ICQ 點解要嬲? 佢又未係你條女,嬲乜呀
點可以同一時間傾兩個ICQ桇?????????
Originally posted by kingkong007 at 2005-5-27 06:15 PM:
同一時間傾兩個ICQ 點解要嬲? 佢又未係你條女,嬲乜呀
咪就係囉!   但係我又緊緊地喎....一條硬居然驚佢嬲,而家仲未見佢個影,
心急中......
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by neitly at 2005-5-27 06:32 PM:
點可以同一時間傾兩個ICQ桇?????????
開兩個視窗!
咪咪咪咪咪咪
我唔係好明咁樣有乜好嬲??? 傾兩個icq既意思係佢知你同第二個女仔傾? 係唔係你send錯message呢? 如果唔係咁,應該無咁嚴重呀! 同佢傾之餘又同第二個傾,有乜問題?
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2005-5-28 12:48 AM:
我唔係好明咁樣有乜好嬲??? 傾兩個icq...
佢估係第二個女仔......唉.......
咁點死呀?
咪咪咪咪咪咪
Originally posted by roykenroy at 2005-5-28 01:18 AM:

佢估係第二個女仔......唉.......
咁點死呀?
佢嬲因為中意你呀 ~
Originally posted by homan~ at 2005-5-29 14:57:

佢嬲因為中意你呀 ~
我都覺得係…如果當係friend咁你同幾多百個人傾ICQ我都唔理你喇…

佢應該都對你有好感,所以care你係咪只同佢一個傾ICQ囉!
Thanks for "homan"兄 & "Jublio"兄!

而家個問題係 : 佢覺得我成日上 icq 溝女呀!
唉..如果我搵佢,又驚佢仲嬲緊,唔搵又驚佢以為我無意,
仲要比阿妹串話我以前手起刀落,做咩今次咁"阿過"喎!

有咩計可以撩番佢,又唔會太樣衰呀?

即溝唔係問題(我面皮夠厚),但係比佢太高姿態又唔想,
以前試過種壞左,好Q麻煩呀!
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 各位大佬....急救呀!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。