<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖

各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

我覺得可以一齊上E.F這個網站架
" ^( d) i3 B4 y) h0 m雖然,有少少咸....但係多多趣....# E0 c8 W5 f. Q7 ]$ g  x6 O4 }
一來又可以增進大家感情....- D9 z# g& L' c) L  K' J; V# O! M
大家分享下吧謝謝" U( \& T" H+ p4 c3 M8 t3 K3 Y  X
6 m+ R1 M, v9 S% [7 C) d- F
[ Last edited by sfxc0000 on 2005-5-29 at 09:29 PM ]
會好好玩。。。但唔可以比距知道我o係SEX版度講距
冇女友, 所以唔得 =.="
唔得!  呢個係我既"私人空間",唔會比佢"差"隻腳入黎!:cool:
! H5 m' b1 S) M7 Y+ J0 S7 Y比佢入黎,即係我發表過d乜佢實追住睇,o岩睇就好地地,唔o岩睇你就煩啦!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-5-28 12:13 PM:
/ u& S1 D2 U6 V+ U) q6 n唔得!  呢個係我既"私人空間&quo...
2 q2 F& f" M0 Q& m2 {8 K
我諗可以一齊入黎玩﹐但唔可以知道大家既USER ID
得...佢見親我上黎呢到..' F6 s% V, a9 X' g; [: Z% C; O
我淨係去sports/玩具/靈異果三版7 T7 |. X7 a, K( ]8 N

# k" `  X; @" p, q: y5 M靈異野有時重會一齊睇
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-5-28 12:20 PM:
4 |  v% V$ F% i- ?' m; K* y得...佢見親我上黎呢到..0 G! S+ l- j& ?% N* C$ r
我淨係去sports/玩具/靈異果三版
, \+ A: {6 M/ y& D5 I6 g" Z
" N' }. P$ C% H  Y) G8 S2 s靈異野有時重會一齊睇
. C+ q) p6 M3 G; _$ E0 ~, W冇錯!  就算係佢淫威之下就範,我會選擇用分身!
. l2 k" |+ A% W: ~6 h7 h7 }  g; @% }- C# G
Originally posted by vivienna at 2005-5-28 12:19 PM:% k( l7 m8 d& C/ t5 f' g: V
  [' R: E* t4 S' ?; z1 B( C; t
但唔可以知道大家既USER ID
+ i7 f+ Z6 U/ s  {2 ~1 A; H2 c) N* T; w' f
D 女人邊有咁"順灘",佢地係唔會放過你o架!+ n5 l5 _; O  F, D8 t* q9 R
佢得閒去"戀愛起義"度窒你兩句、又明示、又暗示要你點做,你都咪話唔死!呀5 B8 o6 O8 L1 @) ?% t
唉....越諗越恐怖呀.............9 Y6 t3 M" H$ ^, q  k5 O

( d/ H: O+ v) D3 Y0 _1 u[ Last edited by roykenroy on 2005-5-28 at 12:45 PM ]
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
雖然我未有...0 ]/ t6 o! P& [
但我都唔會叫佢上來lor...
5 b' d1 |! T* [: [比佢知我既言論咪死...: b. T, c; |. b3 X( g' y) f
又廢事講野唔方便啦...
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
我冇男朋友﹐帶唔到上黎! c# {( q2 _4 }; o
4 Q% D; i( r6 s, Q" o
但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....# Q5 t/ x- W! b/ g
4 `+ `  ?, i% ^
帶朋友上黎就好!!
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2005-5-28 06:33 PM:, {' h* m/ n+ g( i" @6 t/ O* p
我冇男朋友﹐帶唔到上黎4 d& F* J2 ]7 e/ Q, I

, C( a4 H: X- x0 O, r! n但係就算我有﹐ 我諗都唔會la ﹐俾佢知道我同咁大班男仔講o野有可能jealous=.=....4 k' F+ y3 W& ?7 r8 {5 E6 P
8 G3 l8 L1 o7 X& w1 H
帶朋友上黎就好!!
# n# q0 A* @1 q  B2 }好呀好呀!!!!!!!!!
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。