<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
最近26fun成為最heat既吹水題目
Originally posted by sfxc0000 at 2005-5-29 09:29 PM:
+ ~4 Z! l" c2 ~3 o. y
% r* L4 v# L: @- t7 s6 D有o既話我諗我都唔會囉~~~
* x7 ^4 ?: D3 `+ K費事俾佢知我睇o個d野啦 =.=
0 Q- N# t2 T9 d. J
怕佢知到您睇mm.........
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-5-29 11:08 PM:
+ u9 \, y) R7 V9 e' c8 L3 M! @+ C最近26fun成為最heat既吹水題目
( `8 e% @) U8 ]5 g( a今要恭喜恭喜
點解上面個個都話唔會嘅?
- z  F, c, `9 G* R; w
# b' G( Y: y; t我會同bf一齊睇架喎!咁樣有時會多d計傾…傾下係EF睇到d乜好post…
1 l( z' ?0 R0 K: D
0 j/ d) O* ~) d( W5 S: L: A係男仔都會睇sex版架喇?!唔係咩?!我覺得無乜問題喎…
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:15 PM:
7 V, _' ^8 U$ H點解上面個個都話唔會嘅?- s' y$ g6 U/ z2 d! F: E/ K5 H6 @

0 l/ H% x' ^1 e+ ^( h; d我會同b...
$ E1 E" q% S0 ?  e- r
男仔多數自己覺得gf會人介意.........
3 J; r$ }* i0 Q! y* n: D但個個女仔都知道的男仔咸濕...........
cher~其實咸濕怕乜應…男仔唔咸濕先至驚!咁男女朋友都無話介意d乜架啦…
! M. @7 K% R0 h/ f
: Y& w. |. ]. p+ B1 J- R4 A2 `- i同埋其實EF都有好多野睇…又可以吹下水喎!
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:23 PM:
  H- r" g! w# F4 E; m  W3 l6 ]' K  @/ c# hcher~其實咸濕怕乜應…男仔唔咸濕先至驚!咁男女朋友都無話介意d乜架啦…
+ \& b* m# G4 i- E2 R( B% G1 S4 E* ?1 v# k' E  A, o4 w
同埋其實EF都有好多野睇…又可以吹下水喎!
! \( @- s0 u0 [/ h* a; N. G* [但係你是男(女)會員先????
哈哈…時男時女喇…=P
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:35 PM:2 w9 g  B5 n3 M- q4 s
哈哈…時男時女喇…=P
+ H1 d/ T+ q: T  X而家男定女.............哈哈哈哈
而家變咗身做女仔!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。