<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
[quote]Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:41 PM:  c/ y+ ?2 a( `" V6 g4 F; I) A) `* v
而家變咗身做女仔! [/quote
1 a, {9 G+ z. r7 R........如果你條仔,在上網比你發現佢"香港街頭SNAP SHOT") ~. \6 y$ T0 a. [1 o) T
你會點呀????????????
Originally posted by michael~~ at 2005-5-29 11:49 PM:
! S- k) F( E7 q" l! A; h3 z[quote]Originally posted by jubl...
. C+ L$ ?( |" u& o6 v! U8 J  W4 u+ C; vPAST你d相
如果你條仔,在上網比你發現佢"香港街頭SNAP SHOT". ^% _! F+ u+ A6 {& C
你會點呀????????????
% `7 @6 c. D5 o/ k# [4 H
$ w& S% E4 h" X! Y; S* q無野架…佢都係睇下相啫…
Originally posted by jublio at 2005-5-29 11:56 PM:* P1 m7 ^6 I& x* X

X* d- b8 k" t5 n7 l5 R$ b+ C2 P6 g: E, J! x2 |
無野架…佢都係睇下相啫…
1 r! G. [! R5 y9 _3 D1 V8 S1 j" \# bSORRY..........PAST你d相
咁佢咪死梗!分手有份啦…連朋友都無得做!3 ?+ ^3 A' t& e$ g, @

6 Z/ G" e% P8 X$ M7 R) h8 V) o# v& R1 q不過真係會有人將自己女朋友d相post係個度架?唔係咁賤呀嘛~, }5 W0 _7 w& g' h+ f. i, g
3 }; O5 m0 W9 g, `
我成日覺得個d相都係d人唔知邊度偷返黎再post上去話係自己條女!
2 a/ O7 f) U1 I7 m
: \$ X0 s# t* }) |1 D6 C3 [[ Last edited by jublio on 2005-5-30 at 12:05 AM ]
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:03 AM:2 [7 G$ E% X6 J0 V- g
咁佢咪死梗!分手有份啦…連朋友都無得做!
$ R3 X6 O; ?& `嘩.....唔係三級........你嬲吾嬲....??????
: K* v) T( U# L: t! M/ }你會唔會POST佢D相報服,,,,????
唔係三級都唔得!得個樣都唔得!  E: N" K' l( d" s

: O. b, N) C  M4 c1 W2 r/ l0 C% T咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:14 AM:
5 S8 V& X% Y, a唔係三級都唔得!得個樣都唔得!
$ P8 N2 }% [7 n9 A3 G# V
$ [; m2 I/ V1 ~) n咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
$ z/ m( K: m; c, a9 b# ?$ t6 `你惦呀........真係女今
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:14 AM:
: D( @0 W9 u* S  y  W1 H4 O/ n( `- \# v唔係三級都唔得!得個樣都唔得!. s/ C0 n* Z; z" w& ?

) e0 z' c: {% q0 r" G) x) s9 \4 m咁我又唔會咁無品post返轉頭…無謂啦…又無jetso嘅…
+ y/ H% y* t9 Z! |' _6 U" n
你唔覺得比d,空間大家好d????
咁我又無管佢睇EF d 乜…其實最緊要係俾到空間大家…呢d係佢娛樂。而且我地又唔係成日講EF d topics嘅~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。