<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:25 AM:9 _' c9 k* a, V! C
咁我又無管佢睇EF d 乜…其實最緊要係俾到空間大家…呢d係佢娛樂。而且我地又唔係成日講EF d topics嘅~
" h8 K$ T' ?" v/ f+ [; q$ {你C想成熟.....應該有23y
$ t  l. \7 o) V3 D# F2 T" n年齡是女仔的秘密........8 E6 S  w2 b. `$ r( o. |
如果HK3有D男棵照會唔會吸引你d姊妹啦............
其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:36:
/ w0 d8 {) k: H: B4 w0 l9 @其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
; m$ d0 _- d: X: h
jublio!?原來你係........
我係乜野呀?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:36 AM:
1 |8 m; D4 B& v! t% r( {: I8 B其實唔明裸照有乜吸引呢?可以令到你地d男仔咁著迷…呢d就係男女嘅分別
4 @( ?/ y- R+ h, b& x1 |- r
但係我d女性朋友...一見到靚仔經已流晒口水........
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:42:1 u3 b: [& D9 V' F% G! b
我係乜野呀?
3 ]# ~2 A/ }$ O. X# P+ e% O$ F9 R
你女仔黎!?
! V' b  f1 M" f- q不是嘛(普音)
裸照同靚仔兩回事呀嘛…2 V0 {; ]9 c! c5 U. l, ]- m) U
: k, k; i! n* h: l; P. ?
見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:45:
2 e2 u3 m5 q+ i* E2 n$ Q+ E0 g$ {6 y, q! b" K, l' H4 p0 C" ^8 f9 z- a, m
你女仔黎!?3 J6 @2 u9 p# i8 E: }. _
不是嘛(普音)
! i. t/ k% _5 j& h0 n
4 z5 @$ d& I  E9 {( D6 c
你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:45 AM:
  h% @3 v% c' q8 u' J0 `裸照同靚仔兩回事呀嘛…7 u& f& A- Z4 B: J
- Z9 t" J* t1 g/ j0 Q5 _
見到吳彥袓咁樣我都流口水啦
/ U1 W2 N7 X5 }3 \- W, s
我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈
8 d. j; G8 F; r8 ^/ a2 V0 S1 C# N上身裸照OK........?????
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:47:9 @% n$ l( C2 x+ c' d7 {% l
你無睇樓上d post咩?我都話我時男時女囉~~(攪到我好似阿婆咁)
  D1 P% ]+ H% S2 l- K$ e唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。