<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:49:
9 P) l$ r0 j& s
- \, \1 J& G9 U9 Z唔怪得你係我版既重要人物啦(咁02既)@@"
1 t+ V; m: p( `% @; ]1 u% ^9 j  \! ^3 E0 Y
哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:51:
; @# y4 R2 v. N9 A哈哈…~~~問你驚未~~~(鬼聲鬼氣):cool:
3 e( p1 v1 n5 R; h/ C1 [6 k時男時女....你...一個acc兩份用???
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 00:49:& H  r$ e8 Z2 Q9 ?7 N" k

' Q5 i9 u, T$ _2 A" i$ a8 |我琴晚出去K,D女性朋友又係今講....哈哈( Q$ J. z4 h4 C. f4 s1 Y8 F
上身裸照OK........?????
7 |, r0 @6 P- \# }( i5 j
8 L% I/ l$ _2 c* L+ e
露上身都要係型先得架!整個肥仔咁就唔好啦…
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:52:) ~3 e1 Z9 c4 V3 ?2 s8 @

" j  R7 Y6 R9 \時男時女....你...一個acc兩份用???
( i% t: H9 O0 t8 A4 D2 I
" j% r7 q1 c+ J$ e) E可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:54:
" r5 A) k" H: q' Y: W# P+ |可以咁講啦…不過有d版我都唔會去嘅…
8 \% e8 g; i4 ~' g0 i
咁搞多唔分兩個用@@"3 w4 Q9 B0 L9 }9 h
唔通你同華華個case一樣@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-30 00:57:* d& o# M# u/ ?/ A8 `+ @" S. f
# X" P8 W2 U0 F  b: D7 u: U0 ?
咁搞多唔分兩個用@@"
7 F% k, F5 z' I4 e唔通你同華華個case一樣@@"
# m$ r6 }* u9 `4 E2 @
4 D4 i. P: ~  T/ y9 _係咪話佢check佢bf o個個?
Originally posted by jublio at 2005-5-30 00:58:9 ]" \0 _# O, @7 h: K; V
9 E! Y) ]! M! L+ Y- R7 w
0 ?* `8 |$ x7 [# W7 U
係咪話佢check佢bf o個個?
8 J4 i5 R+ C/ V8 D& o& V5 e係囉,即係你同你bf一齊用一個acc?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-5-28 06:43 PM:
; R5 F$ s3 N, ~" o9 f# u2 c我暫時都冇女朋友,就算有,我都唔會帶佢上黎
) U# x7 H# Q( n0 q" a每個人都有自己既私人空間,如果連呢d空間都同佢分享,我好悶死=.="
8 ^& h$ E1 _/ L: R: T. H+ K
左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後...., }  o3 z# k  Q+ |  W  P9 T; D
佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
Originally posted by jublio at 2005-5-30 12:58 AM:' ~0 ^7 w! T0 X+ |) a* {0 `5 j

; K4 r: T0 j" ]% U) o# o5 E3 a  ]  f& `$ n4 R
係咪話佢check佢bf o個個?
) I5 c- ?: H6 T2 v$ j
都話講比條女知......d女仔都好多喜歡E.F
Originally posted by michael~~ at 2005-5-30 01:00:
! {" h! `1 k0 y8 [  T) A+ h, V' b左仔.......你的私人空間是E.F,但有可佢知道左之後....
1 A, q* Y3 J; G6 S7 W$ A佢又嬲你.....唔講比佢聽.....但d女仔唔霸左你的空間
, {  J9 y, W$ N3 \: e% D* O
你更係冇係我係LOVE版寫果段野喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 各位有無諗過同女(男)朋友一齊上26FUN.com??[00+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。