<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖

你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

我返工個到成日播商台...
9 p7 Z& {4 W$ X% j9 B7 c其他節目都冇咩問題~~~3 s3 L$ @. X5 U0 {4 r0 }
最大問題個節目係[是日本鄭家輝]# N0 u' V% ^4 _1 l) d
個節目主持人講野ge速度簡值同步槍冇分別6 e  Q1 y1 l) U5 p7 c) p& C9 Y
我完全聽唔到佢講咩
* H4 h# Q" E" ^  t. i! a+ e, m攪到好似係到唸佛經一樣...9 h4 L; o) s1 G; a' A6 z
好鬼死煩...
1 X* J! @* y: [4 y8 E- G: V7 ]; P( A1 S( |/ D! Z4 F
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-5-29 at 11:45 PM ]
我平時都係當聽緊一段 background music 咁聽.....
李曾超人 11:30pm-2:00am every night from monday to friday
jason
倫住黎試 , 一網打盡(都係港台2台)
是日本鄭家輝
10:00-12:00 雲呢鍾情 (商台)
) w: U" E  g) a; y! ^+ N! ~12:00-13:00 睇創世紀 (bt) + lunch
$ Q, y% V8 w, a* F3 j8 t8 R9 Z0 |13:00-15:00 娛樂滿天星 (港台)0 Y3 B% x# H# j- G) ?$ [, s* [
15:00-16:00 智慧公民 (港台)6 {3 b7 L+ a; v8 V5 ~/ I% U
16:00-18:00 萬世巨星 (商台)
( V$ ?' ?! c$ ^* W18:00-20:00 好回家 (商台)9 c8 Z2 G0 |* X0 F( H
回家唔聽lu
, w2 [% L+ f( a5 O7 R, }5 L6 Z, T) z/ q
日日咁聽, 冇唔鍾意節目喎." y- _/ u3 m+ E7 s) t. K; T

4 |0 ~( C. j- f; V" g! [[ Last edited by singdotcom on 2005-5-29 at 10:00 PM ]
商台為主
$ S& G. n: C, P" P1 N絕對唔會聽新城' c6 h/ e; s5 @; c* f; L) h
& H1 i# \( g* D7 I& w' w4 p% d
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
唔好高估其他人
唔好低估自己
Originally posted by taipotse at 2005-5-29 10:01 PM:! ]7 j# f! h# o# r  A" Y* x# V
商台為主
5 D$ r9 E' M9 ], m; Q絕對唔會聽新城
4 j8 ?( y, [  }  Z( k1 O5 q1 e! c. @/ L8 s
因為商台d dj講野幾無聊都好 都唔夠新城果d悶!
& _9 r8 T9 E: H: J: U; O9 `5 G係。o的節目都冇咁無聊=.=
膠少陣當幫忙
Originally posted by yming at 2005-5-29 08:29 PM:8 G) r* h0 \. |5 h* j
我返工個到成日播商台...6 N1 s: A9 ]8 s- c1 L5 s
其他節目都...
  I. B9 `$ O. D  _( ?係!!!! 好同意, 我係一個日日一wake up 就903 到訓的人! |; p: j& P& _4 c' z  S7 t
但一到 "是日本人..." 我即刻off!!! , 日本pop歌我又唔多like
5 p& h  r. L: f" T0 H  |聽佢講野,我心跳都快埋!!! 聽到我個人好緊張好急速咁...好唔舒服~
( D- ?! f6 p' X; Y(今日都係)8 T# g$ O  A' d0 V* l

8 q5 p% v6 ~5 ~, _[ Last edited by JCer on 2005-5-29 at 11:18 PM ]
誰願回看憂鬱的眼 舊事沒法平淡   偏偏要裝作平淡
憑著忘記將它沖淡 但是易說難辦   歲月已印在眉間
勁愛絕情谷(商台)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。