<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖
聽歌?!/ c7 e# U$ o" o% c
唔.............../ `: S% B* U3 [' a0 m# J
) O% w) C& u) v4 V9 J
我每晚(一至五)都會聽音樂情人,(港台第一台)& m0 d% ~8 L$ N8 |- ~0 I/ Z
還有星期日早上零晨二至六的一切從音樂開始,記住,是梁麗勤版,Sorry,前晚不是梁麗勤,立刻去睡覺
& H, R& {: M, ~6 V- V星期六6-7am既知識會社,陳敬創左這小時播舊歌
$ o+ p) D' j5 a9 \8 {1 D/ B7 W/ x% D2 o% _5 u. p
Sorry,我是聽中文舊歌的,所以903十多年前己沒有聽
7 R: h+ ]6 r7 p# z新城開台到現在我聽過唔超過十次
' ~+ \4 S8 t, T6 K我覺得現左的DJ90%以上沒有Style....沒有想過來播歌,或者很嘈
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
新城 係聽潘紹聰,最勁就係佢成功踢路芙出"恐怖熱線",勁!!其他果d"DJ"直頭趕客,好狗白痴!什麼賓蕉俱樂部果幾條傻仔,好Q低質數!8 n- d3 N) Q& Y: d, a
商台 係朝早捧杜汶澤場,- y0 Z- l# J, m! S
港台 李曾超人 若飛起曾華倩...咁就好LU
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-5-30 07:33 AM:, [) l( o) N7 i" j6 w

& g" `0 ]1 g4 K8 Y噢...睇錯咗添
$ o+ J0 {8 U9 ^$ u/ n最憎聽森美小儀
" a$ A7 D- L, w0 U/ P# j7 N5 _森美成日扮晒嘢
6 w# l+ M. H" |$ M# a; ~# x. I: C# h) n& F/ c% Y; K* q
同意!!  森美成日係度認叻 小儀又轉數慢 講真佢半徒弟阿尼好好多
% G- R7 F/ B  g( z2 t6 l) {2 o3 X
# t" z" |, S9 M( O/ `1 Q- s9 d6 \. l# T9 Q
Originally posted by rest365days at 2005-5-30 12:22 PM:7 O- m2 ?! I7 e  z8 R- u, c6 u8 X; P
最like 903 在晴朗的一天出發 (鍾意Jan配杜汶澤多過吳君如)
' e5 o0 _% Z$ x* G- p7 L5 s" v" ^7 b3 c* |
朝早最憎查小欣
; U* y& C& F# h; N下晝最憎蘇施黃, 萬世巨星- x/ j$ Y% Z3 ~/ i0 v5 P( n; R
夜晚最憎倪震, 陶傑
2 U& W+ T. ?' A; h( I3 D, F8 N
% Q4 P& X. w& b# w& S6 j3 }我都好憎查小欣 覺得佢懶正義; l% H1 `9 W: Z7 M3 V6 _, o* d
4 J' o. U; p1 L  b" T2 v
初頭我覺得倪震都還可以 但係聽聽下覺得佢下下都性搔擾個女拍擋 好煩!
2 V/ s0 t1 {! O) P* \3 c! N: ?借d易佔完個女拍擋便宜又係度大大聲假笑當無事3 D9 \0 v. h7 h! O$ W9 g

$ G2 F, E) m2 e/ X. |, ?, ?' R0 l# k# e4 d5 k
Originally posted by winplaq at 2005-5-30 06:34 PM:
" _/ u/ K8 D) o& j新城 係聽潘紹聰,最勁就係佢成功踢路...
$ U# z7 a% M( C趕客?哈哈 新城駛乜驚趕客呀!人地自稱三千幾萬人口
$ u3 Y# C, b; U9 N0 o7 y) F  l* x成個珠江三角洲都係佢聽眾( |6 X0 t) b2 h1 `) C# e
趕極都有剩- k# G7 l5 N6 s* I$ Q/ H  m
就算真係趕走晒, q% v' @+ n4 W# i  B
重有中國十二億人做後盾
唔好高估其他人
唔好低估自己
冇講到DJ先生李志剛tim!!!
jason
絕情谷: v7 B8 j. z3 W. L! A! U
架勢堂
能忍不計心胸闊,悅盡人情眼界寬
Originally posted by jason williams at 2005-5-31 12:55 AM:
# ~) V( o3 D7 }* _& Y2 \冇講到DJ先生李志剛tim!!!
. b9 e( P1 t$ Q4 N  q3 W$ l開飯時間嘛....哈哈~
輪住嚟試,姓梁果位正pk,平時份人不擇手段,又串又唔知自己冇料!!!表面當李志剛係朋友,實質當人地係狗...
3 z8 W% B1 ?& P) Z" x
7 L6 \# S4 n  B( r仲有呢條友好cheap架...我以前跟一個日本藝人來港既報導,佢就係去鬼左呢條pk個節目,講真個日本藝人0係日本地位好高,佢竟然叫人地講英文,明知日本人英文唔好,分明玩野,然後同另外一個主持暗地里笑佢,人地梗係唔知佢地笑緊自己啦,不過我同果個藝人既香港隨行都聽到哂呢,勁cheap....然後果個藝人送禮物比d聽眾抽獎,佢cheap到可以自己羅左d禮物去,然後聽眾去領獎果時佢就比d cheap野人話係個藝人送既
$ s$ U6 C- y8 F5 W/ |6 e
5 D" R: B6 r% F& E4 P我唔知呀梁生你會唔會睇呢度啦,知唔知我講邊個啦,總之你0係同行人眼中只不過係一個獻醜唔要面既人炸...1 d2 |+ T. d5 w3 t$ k3 b
0 V- |& S# h  G7 E1 _8 _
一個鄭家輝,有係冇料到,成日哂自己同d咩咩日本藝人做訪問...到頭來做到幾多個呀,咪又係做d二三線,有種你訪問濱崎步啦...日日係自己個節目up up up,up咩姐...
: j5 f7 Y! b* u0 |" s: ^/ {) V1 \) G5 Y" d: Y- Q9 J1 {7 r
另一個查小欣,唔講咯,你都係返屋企揍仔啦...你講d野是但一個師奶都會講啦...不過人地唔會好似你咁賤走去拍人露毛照姐...
愛死雷凱欣
基本上我剩係聽903.
1 _1 y5 t/ I4 d2 j3 b不過903,星期六,日無乜野聽.) ~+ f7 ~5 X8 [8 X6 V: ^( l

, G6 O  w6 r+ g2 ?( D8 F1 [! H輪住嚟試好似真係唔係太掂la...
! H: i; {4 s8 |( A) K  g
$ D! z" u7 P( S( g8 P% y# V鄭家輝ok wo... 起碼唔黑人憎~
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
我聽親都係903,點解好似冇乜人聽空中喱民?其實我聽落都覺唔錯,勁鍾意細細粒把聲!!晚上時段都係聽呢個節目,潮人是聽903的,好搞野~~搞野~~搞野……

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快

你地鍾意咩野電台節目, 同佢地邊個環節?

之前有人問唔鍾意咩節目. 今次正面d, 你地會推介咩野電台節目, 同佢地邊個環節?
( j# {" v6 @; M1 n7 u0 k
6 x/ g- P$ e* B4 X逢星期一至五, 港台2台<智慧公民>15:00-15:30時段, 會講80-90年代d野同播番d舊歌.
9 f0 S. p6 X. X7 j7 w9 y  I) P: I8 y逢星期六, 商台2台<陳占公演>15:00-17:00, 都會講d 80-90年代d野同播廣播劇.0 J+ D& c$ g) G3 Z$ ~
對於我呢d老人家, 真係搵番唔少回憶.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。