<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]
返回列表 回復 發帖
please lock this post, it's shown oon about 2 days ago,......, B9 Q1 t, R  u/ R

2 Z! {) J0 W: Z# i+ |% V0 ^Sorry.. singdotcom...!
* B6 K' q, f* s: \/ k# HI think you are doing this accidentally
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
空中喱民日日講咸濕野,有時仲搵條好o靚聲既女(細細粒) 講 tim~~~~ 8 l! x8 Z% s/ g8 i$ i. Q0 K* G* ?7 \
# ~5 z7 ^& Z: w, I9 v
真係好 o岩 d 麻甩仔聽, 好搞野......& A: ?; o( y; i

& p2 \6 t2 q' K7 V: E架勢堂覺得有d 似上堂feel....
有d DJ鍾意做日本狗, 應真丟假!
jason
i always listen903 at10:00-12:00
Originally posted by robertchai at 2005-5-31 06:27 AM:
; [+ h4 N7 p9 \  R$ g  a3 s2 o* ?輪住嚟試,姓梁果位正pk,平時份人不擇...
; d3 t" ]5 P* {) P4 i- o
我覺得梁生唔係好識尊重李志剛,以前聽佢地節目佢成日霸住哂講野,好鬼扒街
是日本人鄭家輝,把聲好乞我憎" k3 v( t: T0 |  k

1 d0 w+ k1 x  i# l條友講野又快,又多懶音,又有語病,又樣衰,表達能力咁有問題都可以做DJ,5 H  M1 W' ^- j6 U$ u9 [6 j

# Q+ H' F8 H" ]$ |" x如果我係"如憎"我一定抄鳩佢啦!!!!!!!!!!!
淨係聽港台1台"音樂情人",聽下舊歌,9 V2 D  X. f6 z
同2台"dj 先生李志剛",/ P8 l# L; Y: E4 x( I! d0 n
有時夜晚2-6時段播既歌,
997完成係個無聊電台, O的人無厘頭又無pt.
; z: t5 K0 N5 _4 D! x: ^最好係903, 個人喜歡森美&倪震.
# D) O( U  ~0 ~4 t8 K叻同埋講野經過個腦.
睇黎好多人都唔鍾意鄭家輝...
! c- i" u; e( G# D我自己本身都係太約半年前先聽電台
" g0 Z/ j7 M2 k  I最常聽ge都係903
/ x( f, c& Y: V2 u3 U但係一開始聽到鄭家輝個節目# e& J- @  T: w, s1 S
我已經唔想聽到佢把聲
1 c/ t5 H' P6 h3 b講野快到完全唔知佢講咩..." j6 n' ^5 ~7 t5 j
都唔知商台點解會請佢.../ I7 J/ d0 G! H) h4 N! |: h, K
佢講野真係好快, 好煩' v1 b& w3 c* H# t* H0 R" O% O9 k
由其係公司到有好多野做個陣2 g. i2 Z* q0 `, |# m( L
一聽到佢把聲6 `, H7 z8 e5 M5 x* S
真係想成部收音機都打爛佢...
Originally posted by jason williams at 2005-6-1 05:18 PM:
5 P' h0 S& K0 M5 }5 Q3 t有d DJ鍾意做日本狗, 應真丟假!
5 J8 g, C) x6 {; G: I
我又唔覺得人地鍾意日本文化,日本歌,日本野有咩問題,呢d係人地選擇~
, K+ m# w3 c$ D5 c8 c點解要叫人做狗...佢又唔係鍾意日本打中國或者d咩...
8 _4 c  h$ Y+ V8 @* {" g" v& J' P咁如果有人搞個電台節目專講中國文化,中國內地野...你又叫佢"大陸狗"?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你有冇聽電台節目?其中有咩節目係你最唔鍾意既呢?[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。