<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?
返回列表 回復 發帖

請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?

請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?

我與男友拍拖巳經 7 個月了,以前一星期會見面三次以上,
現在,我們兩個只會一星期見 1 / 2 次 ~~~
見面時間仲越來越短 tim !! >.<
唉 ~~~~
(佢有時就忙到死,我就"moon"到癲 .....)

[ Last edited by saki on 2005-5-31 at 01:38 PM ]
Originally posted by saki at 2005-5-31 01:34 PM:
請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一...
未夠一年已經攪成咁,咁妳真係要睇緊D啦,我地就日日見囉,晚晚都係我隔離訓,其實都真係幾悶,不過我地都六年lu,人地睇就好似好幸福,有苦自已知!
我無自由,我失自由
我傷心痛心眼淚流!
一年未見過真人~
因為我地2個係唔同地方
我係US,我gf係hk
但日日都webcam...
有時webcam 成日
有時一2日先webcam
Originally posted by william303 at 2005-5-31 01:45 PM:

未夠一年已經攪成咁,咁妳真係要睇...
你起碼都有得見佢 ~~~
我 ? 有陣時想見都無得見 !!

六年都伸埋一齊....咁你要好好珍惜對方 lu ..

[ Last edited by saki on 2005-5-31 at 02:27 PM ]
Originally posted by Hkwan at 2005-5-31 01:54 PM:
一年未見過真人~
因為我地2個係唔同地方
我係US,我gf係hk
但日日都webcam...
有時webcam 成日
有時一2日先webcam
我個 friend 同你一樣 bor....
都係靠 webcam 去維繫感情 ~~
佢地感情好好 ga !!

My ex gf....we have been together for 8yrs...live together for the last 2 yrs...i like to see her everyday but she doesn't...poor..because of this different opinion, we broke finally

Now, my gf was so busy and only can meet twice / week....same...so boring...wanna meet n see more

原來web cam真係可以維繫到感情架?!
(我以前覺得咁樣long distance love會好難keep,好易變淡!)

我就隔日喇…最多都係隔三日就會見架啦!^^

http://www.btzonebt.com/airways/viewthread.php?tid=172994&extra=page%3D1
Originally posted by saki at 2005-5-31 05:34 AM:
請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一...
我地差不多每日一次,有時工作忙就間中有一兩日見唔到,不過唔會多過三日冇見!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal
Originally posted by kuchi at 2005-5-31 02:39 PM:
My ex gf....we have been together f...
a little bit like me ...
my bf is busy and we can't meet everyday......
It's ok for me that we didn't meet each other everyday but at least we can meet 3 times per week.... (that's enough for me)

[ Last edited by saki on 2005-5-31 at 02:56 PM ]
Originally posted by pyliu at 2005-5-31 02:47 PM:

我地差不多每日一次,有時工作忙就間中有一兩日見唔到,不過唔會多過三日冇見!
我試過 10 日先見一次 ....
真係等到想 .....死 !
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。