<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-5-31 02:40 PM:
原來web cam真係可以維繫到感情架?!
(我以前覺得咁樣long distance love會好難keep,好易變淡!)

我就隔日喇…最多都係隔三日就會見架啦!^^
真係得 ga ...(我個 friend, 其他人就唔知 lu)
如果連 webcam 都冇,我諗都幾難維繫感情 ~~~

:cool::cool::cool::cool:

[ Last edited by saki on 2005-5-31 at 02:57 PM ]
ho cham ga if can't find the other half can spend more time on me
I need to see my gf at least 4-5 times / week....i was a super sticker

So enjoy 2ppls world
通常12-14...個鐘...我地1齊住喎...
Originally posted by jublio at 2005-5-30 10:40 PM:
原來web cam真係可以維繫到感情架?!
(我以前覺得咁樣long distance love會好難keep,好易變淡!)
webcam真係幫好多架~
但都要梗係要control yourself 啦
只要真係愛大家就會肯做架啦呢d野~
無webcam 都會keep到既..但無得見真係差少少既~
webcam really helped a lot of couple who were forced to be seperated.
Originally posted by saki at 2005-5-31 01:34 PM:
請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一...
男人真係........唉(包括自己)
未追到時....又話I Miss You...又話好想見你
比佢追到成個人都變晒........
但有時可能真係要有小小D私人空間...一個星期見
四,五日最好(本人立場)......
兩個人一起要互相包容和溝通......
你今想見佢打比佢......約佢出來
努力呀......支持你

我以前未手每日都見三次(一日之內)星期一~星期五
星期六~星期日(全日都見)
但係而家想有個女朋友見下都無............
Originally posted by Hkwan at 2005-5-31 05:39 PM:

webcam真係幫好多架~
但...
請問webcam係咩黎..........
教下我.........thx
Originally posted by michael~~ at 2005-5-31 06:45 PM:

請問webcam係咩黎..........
教下我.........thx
A web camera (or webcam) is a real time camera whose images can be accessed using the World Wide Web, instant messaging, or a PC video calling application. Generally, a digital camera delivers images to a web server, either continuously or at regular intervals.
我同女友己經隔左幾個月無見喇
Originally posted by Rika at 2005-5-31 07:01 PM:

A web camera (or webcam) is a rea...
可不可以打中文
有D唔明.........thx
毎日大約隔10個鐘頭啦平均!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請問各位與男/女朋友相隔多久才見面一次?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。