<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:31 AM:' g1 L1 T- U/ T$ [
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
, \; z- C; s( c" x你都識講美加啦。。。0 m* j" ]( X9 Y$ R: f- z! g8 M$ k' B3 K
o係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 03:35 AM:
- A  i0 s; y$ ]: w3 @
: ]2 I/ R" e# K' |你都識講美加啦。。。
1 k( B0 d! N; \" m, l& L7 s3 so係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
+ s: L1 Z2 z7 v8 m
* k- ~) h% n  Q/ w' W& G% T( G* p) _2 D& O+ e) k+ L" @9 X
This is what someone had posted.... 7 `3 j* w% N+ r0 v' X6 h# I9 g
6 _6 F/ D1 T, o6 [9 s$ k: I
Originally posted by markmk at 2005-6-1 07:00 AM:1 n( ~" U' J+ u4 `3 a( D) Y+ b
= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:51 AM:- N8 ]3 V, F) j" l; u  U' f- |9 p: X
This is what someone had posted.... 1 ~; U' Q2 h7 f$ o) x
6 g# [+ g8 Z+ q8 q; d' P" d' e
: n' t; |* t, ^3 D9 C
真係唔好意思喇。。。
) c% Y1 P! Y) o/ V3 r) r0 x可能外國=上海﹖廈門﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:
) e% L+ l1 I1 p! `- T' B9 C7 |- o9 I
真係唔好意思喇。。。* h6 ~! O/ v9 J' V; }/ P  n
可能外國=上海﹖廈門﹖
* u& ^& Y/ n  e$ B5 h

~. E8 B1 l: g  t0 c# GMaybe these are the countries that he meant
& U1 S0 }+ h3 ~& P$ G7 r9 i" V0 Q
: _: c4 w7 |! P3 }
Originally posted by godofcar at 2005-6-1 08:42 AM:
. l) y1 @! K) U# ]; E0 o  P. }6 j3 I
exactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:15 AM:
4 a; w" `. K, x7 [4 lMaybe these are the countries that he meant* p" h) z, q2 [. k( {, C' J" [
4 K" |: C7 \( f3 \, K
$ @$ r8 a) L, C+ B; }' d/ H1 \: |( l
真係唔好意思喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:9 y5 ]( h2 i- d& Q1 }
- n! @; Q7 n; a# a0 Z
真係唔好意思喇。。。/ c4 `' r- y; r; o: L) Z( r8 W
可能外國=上海﹖廈門﹖
3 x7 r- {: m6 m' x( r

0 q1 X  Q% H6 x) L- }: v. DNo need to say 唔好意思喇, I was just surprised by the topic, because I never expected customers would ever be charged for these things.
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:40 AM:
7 X% g; e0 n/ y/ ~+ P$ z有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。
$ D  U. [8 ^; _/ e5 }1 o5 T7 uo係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。
" K* B5 q2 T4 h( T
唔講你唔知﹐講你都唔信。以上就係我o係澳洲食KFC既經歷喇。我要包茄汁﹐距話要收一蚊(HKD)。& x$ `& {1 w. M

" q, }. Z0 t4 I/ u% @今時今日搞FRANCHISE搞到要收茄汁費用﹐你都可以想象到距地經營有極大困難喇。
外國老麥咖啡擺係度任飲.  
總之香港啲麥記哩期係唔岩啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。