<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖

[飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠時間, 所以去買個外賣!- U8 x  C! e9 E+ v& N
而家搞乜嘢三十日特價, 媽芝八蚊...但我叫餐佢話冇, 即係仲貴咗!!好,算!食第二隻!
1 q/ E  e! Q! d( I! |2 B但我就鍾意食薯條點芥蒂既...我問佢攞, 佢老味話要收五毫....
8 l' a: Y' C/ K/ e; C3 ~. v仆街!以前都試過拎槳收人一蚊, 嗰時俾人小到仆街, 即刻取消返...而家唔聲唔聲又搞啲甘既嘢....真係撩交打!!!有冇可能做餐廳唔provide調味品俾客人???佢冇得話啲槳係for麥樂雞only....我去餐館叫碟菜問佢攞鼓油佢收我錢得唔得吖??離乜譜!!
; o# _  t4 z$ Z0 I我決定唔再食老麥!!!/ V0 n: a5 g5 O/ i% K1 H0 C% E
3 l7 S  ^# n; k6 g
[ Last edited by 樂壇渣Fit人 on 2005-6-3 at 12:24 PM ]
使唔使咁勞氣.................~.~"
哈 ~~~~~
) I! y. |% V( _& x1 s4 G9 I6 C咁慘~~~~; `/ C# Q& y; ~# R
佢有無俾茄汁你呀,+ _* ^3 J. H. E9 q: E
你試下用茄汁同佢換醬LOR
有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。
. @! a5 U: w: H3 t; {o係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。2 J4 A4 V7 w) I3 H3 L3 M; h. I
不過記住要同距有禮貌D﹐經理通常都係D大學畢業既姐姐仔﹐你鬧距既話﹐側邊D人以為你蝦距。
講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
Originally posted by markmk at 2005-5-31 11:00 PM:
; f$ Q* G% b4 S= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
- {1 @- {6 t  R2 w: q# q! ?7 f5 Z0 \1 t
exactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
新曆2006, 猶太曆666, 世界大劫將降臨
Originally posted by HansChan at 2005-5-31 07:50 PM:  l. X; k& X+ b
細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
( B6 [6 p' |$ z; Y/ ]1 i% T6 L/ c+ o吓?我成日問佢要多幾隻味,都唔收錢既!
Premier League Champions
2006-07 Man. Utd.
2005-06 Chelsea
2004-05 Chelsea
2003-04 Arsenal

help you !

Originally posted by HansChan at 2005-6-1 03:50 AM:4 r2 M$ B: B. f& O5 S+ O$ D! D
細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
0 O$ ~( j* U. T  X6 Q; N
4 F$ F; f) ?4 p  m系甘架啦!!
Originally posted by pyliu at 2005-6-1 09:18 AM:; D$ Q6 ?9 a  ~8 ]  l$ h( \/ f
$ [, S: M( @6 ~( s* N/ S( M7 k6 @
吓?我成日問佢要多幾隻味,都唔收錢既!
3 e2 b7 Q( @; H- E依,咁唔通麥記係睇個樣黎介定D醬使唔使收錢...........
: B% B8 y( k" j( V
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。