<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:31 AM:9 ]% _1 |) q( v5 |! ?+ y! [/ R& O- o! _
奇怪, 美加 d 老麥任攞架喎
% b  J# {$ j8 \) @( e# H
你都識講美加啦。。。
- L$ [5 v2 I) T  Wo係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 03:35 AM:
3 W- g+ P, J9 J* N; z
1 u: O( Q+ e% I0 m) t  [5 D0 P你都識講美加啦。。。0 F( d/ Z) ?( ]2 Q$ h- g, r
o係澳洲你買左個CHEESEBURGER之後﹐如果食唔曬﹐你可以退款架﹐不過距地會掉左個包包架。
5 F7 w( \9 ]' F, `- C" I% U9 f9 C4 Q/ m9 l, A) \7 G- C; L
% F) ~" O' c7 M& l+ E0 ^
This is what someone had posted....
# L& e- P# x0 b! v' K/ D* o
1 w# x2 ^! N  }( v  {$ G3 t0 D
Originally posted by markmk at 2005-6-1 07:00 AM:
, J4 b% D5 q" Y; i; T$ S1 h4 C7 z6 N= =外國老麥一早就係咁..雞仔都係一樣..所以唔洗咁勞氣
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 03:51 AM:  k+ h$ ~$ h9 q  U  f1 L
This is what someone had posted....
* f) V, l, ~4 I
3 t/ f, F! x) P, ?; H& C
- J2 L& {9 }5 K! @! c1 S) g真係唔好意思喇。。。( i0 m# W7 S0 }5 w$ V2 ~
可能外國=上海﹖廈門﹖
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:: F2 \! ^) o# U* q5 e
; P5 Q- K( A( ]' W
真係唔好意思喇。。。
( S9 I. c4 a& |) ~& D8 |8 @可能外國=上海﹖廈門﹖
9 V5 S  ~/ k6 L& Z% ]
8 Q# m. f0 }9 C! i3 a( d& V' I
Maybe these are the countries that he meant
! W$ S5 |" h$ i) K* {9 S0 G) m/ t* J
Originally posted by godofcar at 2005-6-1 08:42 AM:7 x$ {% @! r. I1 }2 M8 I
+ U6 J4 J! D6 Q3 |+ n/ f* n& |
exactly here in Scotland! 如果你問佢攞多幾包,即刻比面色你睇,荷蘭仲衰,如果你買餐唔記得問佢攞,番轉頭問番佢攞就收你錢,吹脹!
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:15 AM:
! V5 R0 Y- ^  S6 OMaybe these are the countries that he meant
8 X7 T8 g' i# W. c) ~  Z% ~! G& |% B  Z/ u* e
' ?. |4 ^9 g3 B. T5 k7 {4 r8 a真係唔好意思喇。。。
Originally posted by vivienna at 2005-6-2 04:01 AM:4 a; n' n$ ~0 j5 e# }
5 l" K/ j2 Y6 O( x* I: f' W
真係唔好意思喇。。。
  A, O. m' P/ y/ w& ~可能外國=上海﹖廈門﹖
. q2 c" L# s5 K- ^
6 A- A" G8 {' ], _: J( DNo need to say 唔好意思喇, I was just surprised by the topic, because I never expected customers would ever be charged for these things.
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:40 AM:
; l* N5 ^7 k0 A. {' h* Y有次我同個妹妹仔講話我想見你經理﹐跟主我同經理講話你茄汁無MENU PRICE所以唔收得﹐距跟主就講話係新例黎既﹐甘我咪話我而家唔要份餐喇﹐你比番錢我啦。跟住距就死死地氣比包茄汁我。
* D8 r: O: O& m  yo係大公司入面﹐顧客係大曬既﹐雖然我唔係叫你無理取鬧﹐但有時如果距地做野唔合理既話﹐你企硬o係度唔走﹐最終距通常都會就範。
2 p: J  J5 B1 O6 |' ~; `# Y4 t/ }
唔講你唔知﹐講你都唔信。以上就係我o係澳洲食KFC既經歷喇。我要包茄汁﹐距話要收一蚊(HKD)。
3 a, z1 ~% D- y0 {) C2 T) ?
& Z% r0 z* }0 @" s; U今時今日搞FRANCHISE搞到要收茄汁費用﹐你都可以想象到距地經營有極大困難喇。
外國老麥咖啡擺係度任飲.  
總之香港啲麥記哩期係唔岩啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。