<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by taipotse at 2005-6-1 08:37 PM:" G6 r1 k/ m4 h$ K. F$ _# r
十個有九個入m記都唔係食沙津同健康烤餅架啦
/ I: p6 N& s1 r3 X' N; v
) ]2 i  S5 s7 J6 ]
去m記食沙津同健康烤餅...即係去漫畫店睇聖經...或者去機鋪溫書...
Originally posted by fmchelloauntie at 2005-6-2 03:24 PM:
: K5 g. [" u4 z
* I4 e% L$ F6 v$ t. ^, A去m記食沙津同健康烤餅...即係去漫畫店睇聖經...或者去機鋪溫書...
% C3 A/ o4 m+ l$ ^8 v: }) A9 @
# @3 T* U+ k2 A' l/ X7 w有次响個 conference 同加拿大 m 記某marketing員工吹水, d 沙津其實無錢賺, 不過一家大細嚟食嘢, 総有一個半個要食得健康 d , 為咗唔想無咗成家人嘅生意, 所以先会响 m 記有沙津
$ N. @$ ?- c9 g  Q# H) B! y# s6 x. J% J" }9 ]% R
不過好多人以為食沙律好健康, 其實沙津醬好高脂高熱量, 真係要要健康就要走沙津醬, 我樓下個 lab 有人研究過 m 記沙律嘅 fat content, 如果大家有與趣我可以 post d result 出嚟俾大家參考
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
個烤餅係得豬柳嗰個好食........但烤餅哩樣嘢響香港唔得普遍囉!
唔好咁勞氣,都係食野o者
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:42 AM:8 i" T# R( {* o/ g3 W/ B) o
講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
% e0 l. b& z2 u6 }! k
葵芳有件都幾得下,細細粒籮兀兀笑起上嚟仲帶一絲絲撈味....硬係有種覺得佢係好易上果隻feel....嗄嗄~~' `: b1 E# p$ _

0 M( N0 v2 i* @+ t( Y, Dp.s.老麥莫講話加唔唔果一個幾毫,就算佢日日買一送七,大家都係食少d好,勁高脂肪是小,謄固醇是大嘛(其實兩樣都大,haha)
Originally posted by HansChan at 2005-6-1 03:50 AM:' M' N0 I3 D0 X$ p6 A
細佬我兩個月冇去過老麥, 今日因唔夠...
  P& U4 F8 Z+ h! q7 t% U% m
" G. K( H  n' F( X6 q8 u+ \
my comment is juz 'west' ur face and they (staff) will act like a dog to u ga la~~~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-1 04:42 AM:
* c) _1 M2 l( w; f/ o7 D講時講﹐而家D麥記女MANAGER好鬼索﹐仲加埋絲襪﹐你死唔死﹖
2 l- |' ]2 m! [

9 Y3 s4 _! ?4 O' i6 N, I5 L有冇邊間既manager 好推介~?
正post:cool:
Originally posted by singgeihot at 2005-6-2 04:00 PM:. G- f! A6 [: R/ I

, t& M4 N3 H( ?5 P' z
! w6 `/ M9 X0 J, E2 A有次响個 conference 同加拿大 m ...
1 H( n1 t: a7 o7 k0 c) s; r* C
/ w  o. \5 e( W& k( S3 I& A
我覺得佢D沙律幾好贊架喎反而  又唔駛做乜加工過程
% e  T: p4 W5 N% c' s6 _就咁將堆雜菜 "NO"埋就收一個幾高既價錢3 t1 D1 s3 _0 q/ j
# E3 n& c# h! x8 l% y9 }" _$ E
M記推出健康餐唔止係因為針對家庭既, 聽聞係比人告得多, 話佢地D食物垃圾!
- T( q2 p/ |, j. G* h7 W咁M記大把錢又唔驚佢地告, 不過個型像壞左就唔好啦
. J5 I) V" T$ _' R- r, O+ [6 K而新老闆上場, 咪又換晒個健康型像, D員工既衫都靚左唔小, 連食物都換D更健康, 又整mc cafe 諗住走更高格調既巿場...& ~- d: {. o" O9 B, `; Z, C
連麥樂雞都話只用雞背肉唔用雞腿等脂肪含量小d 喎..... 不過
# I  i0 W1 \3 W8 b5 I8 o都係糖衣毒藥黎姐!
唔好高估其他人
唔好低估自己
今日去買新地
3 K  @/ n* I! l! C0 Z先知又+左5毫子+ M; p! u5 O* G! s
真係頂佢個肺: W" S$ J/ f8 A1 P& S% R7 D
夏天先黎加價
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [飲食資訊] 老麥真pk! [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。