<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 近年最好睇的反敗為勝球賽.( Football )
返回列表 回復 發帖
Originally posted by michael86 at 2005-6-1 11:52 PM:

可能佢既意思係3:3之後十二碼贏左就即係4:3
但我就係唔明點解佢要用咁既方式表達個賽果....
正如我上面所講...第一次見人咁表達賽果
Originally posted by 段云 at 2005-6-1 11:49 PM:

咁即係卡卡射失?
佢兩個我唔係好記得邊個射第2同第4個
派路射失
Originally posted by at 2005-6-2 01:03 AM:

派路射失
派路同舒夫都射失,冇野講啦~~"
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-6-2 01:09 AM:

派路同舒夫都射失,冇野講啦~~"
唔洗爭持呢D 問題下話
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-6-2 01:50 AM:

唔洗爭持呢D 問題下話
爭持咩問題???= ="
摺吧啦
其實利記反勝拉科個一場都好好睇
Originally posted by lintohu at 2005-6-4 11:24 AM:
其實利記反勝拉科個一場都好好睇
Olympioakos ar ma??|

Yeah..I jump and broke my watch when Gerrard scored the important 3rd goal
曼聯vs拜仁

我覺得就係呢場喇....其他唔係唔好....
不過我覺得我要呢場, 係因為時間既問題.....

3mins連中2個波.....係以上既做唔到既事....

最接近既都只係國米個場....不過問題在於重要性, 國米個場只係league黎....
歐國盃法國對英格蘭,英格蘭先由林伯特頂入領先一球,誰不知臨完場前法國憑施丹自由球追回平手,補時階段亨利博得十二碼,施丹一射清脆入網,反超前2:1,經典的施丹秒殺英格蘭,令我再三回味
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
作為曼聯球迷, 一定係99年歐冠啦
兩分鐘改變左冠軍誰屬, 基本上拜仁球員及球迷都已經慶祝緊, 比起今年AC米蘭唔同, 因為大家睇到AC係先失一球, 再失一球都未訓醒, 到被追和先知發生乜事, 之後仲有好多時間俾佢去贏番, 奈何做不到
但拜仁球員係乜野都做不到, 被追和後, 一開波, 撞兩撞又角球, 角球一開就香左!

仲有一場波係好似02定01年英超作客熱刺上半場先輸0-3. 下半場贏番5-3

補充多一句, 每逢場波不是一面倒的強隊贏, 賭徒都會話係假波架喇! 之前一定會有很多美麗的故仔架, 我深信自己有踢個波就知乜野係叫氣勢, 乜野係兵敗如山倒, 成日諗住係假波, 睇波邊會過癮呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 近年最好睇的反敗為勝球賽.( Football )

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。