<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點去對待一些搶好友女友的人?
返回列表 回復 發帖

點去對待一些搶好友女友的人?

如題.

1.唔關我事, 一於少理.
2.唔想和這種人做朋友.
3.有咩辦法追到手,多學習.
4.好討厭這種人,一定會罵他/她.

[ Last edited by dg666 on 2005-6-2 at 04:32 PM ]
4.好討厭這種人,一定會罵他/她
你的回應便是我的力量
我很討厭搶人女友的人,所以我不會鬧他們,但我一定不會和這樣的人做朋友。
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
唉~~幾年前我都身受其害~2次咁多~搶o個個一個唔識~一個係好朋友
不過大家諗下~人不為己, 天誅地滅~你識條女鍾意條女, 又唔識佢條仔~基於你o既慾望就會試下啦~
雖然我當時充滿怒火, 時間一過又唔係咁諗ga la~
你女朋友走, 會唔會因為你冇人地對佢咁好, 會唔會因為自己問題呢?!
o個陣我好愛我女朋友, 可惜佢唔知...... 因為我唔係成日同佢講野~所以......

其實我都幾唔鍾意撬人牆腳o既人~
費人先會給人搶走女朋友!!
Originally posted by kaixinren at 2005-6-2 07:14 PM:
你好叻的嗎? 出口傷人. 你連"廢"人的廢字都唔識,誰才人廢?

如果個男友對女友好好,但個女友變心又喜歡另一個,那也是男友錯嗎?唔好中傷人好.
Originally posted by kaixinren at 2005-6-2 07:14 PM:
板主, 請問是否應該扣這種乞人憎的人分呢?
我不行, 我就不上, 但是我行, 為什麼不給我一個機會?
3.有咩辦法追到手,多學習.

要學野lei~~
Originally posted by yeahchan at 2005-6-2 07:10 PM:
唉~~幾年前我都身受其害~2次咁多~搶o...
估唔到有同命人!!

我都係身受其害!!!

果時都好hurt (初戀呀 )
但係冇同果friend 決裂!!!

自己諗番下
已經冇左條女
冇埋果friend仲唔抵 !!
尊重下果女仔既決定
有番果friend咪仲好

老實講, 冇咁friend架啦

但係..............要多謝佢令我開竅
Originally posted by dg666 at 2005-6-2 23:15:

你好叻的嗎? 出口傷人. 你連"...
同意呀, 女朋友花心係幾慘, 我都試過不過我係非戰之罪, 因為佢係香港我係外國而大家感情又唔係建立得咁好, 所以先會咁. 但係我都唔係咁傷心, 因為一個女仔咁容易變心佢對個個男仔都唔會太長, 而且我覺得呢的人唔值得我鐘意
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點去對待一些搶好友女友的人?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。