<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:31 PM:% W7 [( Y" C% O: s3 [7 m
OK~~
5 t, Q" X% T- ]8 w: B8 Y& _! @+ C嘩!!!點解你有成1000幾積分架?@@
8 h/ A+ P8 b% L9 j" |$ t8 c我都唔知呀!可能旅遊版個topic加分加得利害!
嗚........咁多分.......; M+ b8 H& t& V. n5 f4 `( d
係呢~~ 搵我有咩事
Originally posted by pkpkpkpkp at 2005-6-7 11:53 PM:9 k  j5 M0 L, D3 x5 K0 z, C
嗚........咁多分.......* Z6 z& W  d8 f/ k3 f0 [
係呢~~ 搵我有咩事
0 O  r" W: s4 y遲D攪比賽有冇興趣,D板主已經無問題!
推一推!!
有冇人呀!

567 x 144 PIXEL下載

Originally posted by william303 at 10:55 AM 10:55:! ]2 y  n* |: U0 c9 z% h8 |
有冇人呀!
' ]9 t; u8 {) d& y
hi~~~威仔你好啊~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 05:27 PM:9 J+ i3 `# |1 i& u3 v
; U* e4 u  I3 ~
hi~~~威仔你好啊~
3 @+ n' Y6 Q! }. _9 s+ C& e0 q你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
有冇人係到丫?
Originally posted by william303 at 05:32 PM 17:32:* p7 R3 t- V9 P; Z' P
# @% [2 I: F- _" J1 _
你好,人稱立腸果個係唔係你呀請問?
2 ]0 B* P6 ?$ n; E. ^& o, s/ ?# A6 v
~~系啊~~!!
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-9 06:08 PM:) ?. ^: I, U) D4 j7 D2 t4 g

. b; z& o" z* L  d: r# I: Z- ]" z~~系啊~~!!
; C! t3 v9 V  [6 I你好,立腸兄,會唔會參加比賽呀!需然未正式攪!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。