<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-4 02:21 PM:
6 R) k+ e5 l& H% i' Y7 j8 [我已經登記26funexpet666
1 ^5 c) N+ M* l: Q走去邊呀!
霹靂球王好唔好?
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:12 AM:% L8 F% _: Q0 i0 |8 l2 v
霹靂球王好唔好?
0 Q: A" V3 h/ h' r* @* I. eok
william兄一呼百應, 讓大家充分體會EF既團結精神, 小弟忍唔住加左15分
. P7 [/ U+ p6 j& l* v( \! v% i& Q. x, y
小弟唔識玩的, 我考完試搵人教我呀
冇咩人來
Originally posted by crap at 2005-6-5 12:15 AM:
4 n5 \( U, O% E* p( g% _1 jwilliam兄一呼百應, 讓大家充分體會EF既團結精神, 小弟忍唔住加左15分
8 p% ^+ b9 S5 P8 r* g, [3 A. l) Y; K" h* j! I
小弟唔識玩的, 我考完試搵人教我呀
! L; h# J+ ?  _- j2 W6 i. A  X多謝,無問題!
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:16 AM:
. \1 \6 l# u. a9 O冇咩人來
% }/ R0 }9 n8 z& S我相信遲D會多D人,希望!
希望啦
Originally posted by ai64337435 at 2005-6-5 12:16 AM:
0 a0 `# L7 r5 H  d0 E* s冇咩人來
6 J0 O  j& }9 B3 S% L' T好勁喎!
係你........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【EF篤波大聯盟】喜歡篤波既朋友請入黎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。